Komentara: 0
Pregleda: 6219

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" u četvrtak u Kafe Priči

21.06.2016. u 13:40h
Izvor: Subotica.com
"Biznis ćoše" je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje tek planiraju da to postanu, kao i sve kojima je potrebno unapređenje poslovanja i networking. Ulaz je slobodan, ali je neophodna rezervacija mesta.
Skup preduzetnica "Biznis ćoše" u četvrtak u Kafe Priči

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ održaće se u četvrtak 23. juna u 18:30 časova u Kafeu Priča (Korzo 9/2) uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i uz institucionalnu podršku Regionalna razvojna agencija PANONREG iz Subotice, a u organizaciji Educom-a, centra za lični i profesionalni razvoj.

Ulaz je slobodan! Samo je važno da se prijavite na mejl preducom021@gmail.com ili na brojeve telefona: 021/503-899, 065/40-80-106.

Tema skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Subotice: Angelina Bertović (Eco Fenix B Team doo), Olivera Lajić Imbronović (predsednica Udruženja "Jogi"), Jasminka Grunčić I Lidija Varju (Projektni biro i edukativni centar „VG blue“ ), Maja Gabrić Stipić (Vrtić "Mali talenti") I Erdelji Čila (Réel chocolate).

Pored panelistkinja, Skupu preduzetnica “Biznis ćoše” prisustvovaće i Ljubica Mesaroš, MSc; menadžer sektora za preduzetništvo, RRA Panonreg doo Subotica koja će pričati o aktivnostima Razvojne agencije kada je u pitanju pomoć i razvoj preduzetništva u Subotici.

"Biznis ćoše" je do sada održano u Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Somboru, Beogradu I Sremskoj Mitrovici i za kraj projekta ponovo će se održati u Novom Sadu (30.06.).

Preko 150 žena prisustvovalo je panelima i slušalo uspešne poslovne priče, a mnoge od njih smo podstakli na pokretanje sopstvenog biznisa i učinili da se mnoge preduzetnice upoznaju i ostvare nove saradnje.

"Biznis ćoše" je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje tek planiraju da to postanu, kao i sve kojima je potrebno unapređenje poslovanja i networking.

Ovom prilikom pozivamo sve preduzetnice i one koje planiraju da to postanu, da nam se pridruže u četvrtak 23. juna kako bi iz prve ruke čule kako se pokreće biznis, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke, kako doći do uspeha. Ovo je idealna prilika da kroz druženje razmenite kontakte i ideje, a možda na licu mesta i uplovite u nove poslovne poduhvate.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6219

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.