Komentara: 0
Pregleda: 3056

Školica klizanja počinje sa radom

30.11.2017. u 09:58h
Izvor: Subotica.com
Hokej klub "Spartak" i ove sezone organizovaće Školicu klizanja, koja će započeti sa radom u ponedeljak, 4. decembra, u 16 časova. Kao i prethodnih sezona, Školica klizanja će se održavati svakog radnog dana, u terminima od 9 do 10 časova i od 16 do 17 časova, počevši od utorka, 5. decembra, na Gradskom klizalištu.
Školica klizanja počinje sa radom

Iz Hokej kluba "Spartak" poručuju da klizanje može da predstavlja odličnu rekreaciju i trening u zimskom periodu, kada zbog hladnoće veliki broj dece provodi vreme u zatvorenom prostoru, ispred TV prijemnika ili kompjutera, što predstavlja jedan od vodećih problema današnjice u razvoju dece.

- Na osnovu višegodišnjeg iskustva, donja uzrasna granica koja se preporučuje za dečake i devojčice je četiri pune godine, dok gornja granica ne postoji. Za sve polaznike koji nemaju svoje privatne klizaljke, uspeli smo da obezbedimo klizaljke koje se dobijaju na korišćenje, što je uključeno u cenu mesečne članarine, kako to ne bi predstavljalo prepreku, ukoliko neko želi da nauči da se kliže sa nama. Za najmlađe polaznike, obezbeđeni su i štitnici za kolena i za laktove, kako prvi padovi na ledu ne bi bili previše bolni i na kraju odbojni za nastavak obuke - kažu iz HK "Spartak", dodajući da je prilikom dolaska na trening, poželjno da polaznici dođu oko 15 do 30 minuta ranije, kako bi se na vreme preobuli i spremili za početak obuke, kao i da se adekvatno obuku (skafander ili termo pantalone, kapa, rukavice).

Cena mesečne članarine Školice klizanja, koja se računa od datuma polaska u mesecu pa do sledećeg istog tog datuma u narednom mesecu, iznosi 2.000 dinara po detetu, a u slučaju da se treningu pridruže brat ili sestra, drugo dete dobiće popust na članarinu u visini od 50 odsto, odnosno 1.000 dinara. Na kraju svakog treninga, za sve polaznike je obezbeđen topao čaj. 

Za više informacija o Školici klizanja pozovite na broj telefona 024552017 ili 0641465787.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3056
Povezane teme

hokej klub spartak

klizanje

gradsko klizalište

klizališna sezona

škola klizanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.