Komentara: 0
Pregleda: 7767

Širi se Familija market

15.03.2009. u 14:16h
Izvor: Mondo
<p>Trgovinski lanac Familija market najavio je da će ove godine u otvaranje oko 27 objekata u Srbiji investirati preko &scaron;est miliona evra. Direktorka Familija marketa Dijana Trajković izjavila je agenciji Beta da su do sad otvorena četiri marketa u Beogradu i jedan u Užicu.</p>
Širi se Familija market

"U toku godine otvorićemo i supermarket Knjaževcu, Bajinoj bašti, Boru, Leskovcu, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu, Zaječaru, Nišu, Kikindi, Bačkoj Topoli, Subotici, Požarevcu, Jagodini, Vranju, Kuli, Pirotu, Smederevskoj Palanci i Somboru", rekla je ona.

Kako je najavila, u Beogradu će do kraja 2009. godine biti otvoren ekskluzivni supermarket "Dragstor" u Nušićevoj ulici, zatim megamarket na Novom Beogradu, kao i supermarket "Fontana", takođe na Novom Beogradu.

Prema njenim rečima, na Terazijama, u pasažu, biće otvoren "Familija dragstor", gde će se nalaziti i vinoteka.

"To će biti mesto gde će i stranci moći da kupe prvenstveno domaće proizvode i da ih ponesu kao suvenir", rekla je Trajkovićeva.

Ona je kazala da je Familija market za sad posvećen domaćem tržistu i da još nema planove za širenje van granica Srbije

"Familija market prilagođava svoju ponudu lokaciji i potražnji konkretnih potrošača u određenom gradu ili u određenoj opštini", objasnila je direktorka Familija marketa.

"Već imamo neke sopstvene robne marke kao što su crni i beli hleb, kao i baget. U planu je da se ponuda širi, pre svega kada je u pitanju domaći proizvod", navela je ona.

Na pitanje da li će Familija market potrošačima nuditi niže cene, Trajkovićeva je rekla da će taj market biti "u nekoj zlatnoj sredini".

"Familija market se neće ponasati kao hipermarket, već će naše cene biti kao u supermarketima", kazala je Trajkovićeva.

(Beta)

Izvor: Mondo
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 7767
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.