Komentara: 18
Pregleda: 2406

Sindikat: Godina bez napretka

24.12.2012. u 16:38h
Izvor: RTV Yueco
Godina koja je iza nas nije donela mnogo napretka u privrednom sektoru, istaknuto je na poslednjoj press konferenciji u ovoj godini Samostalnog sindikata Subotica. Godina je prošla u predizbornoj kampanji, izborima i formiranju vladajuće koalcije, te samim tim nije bilo ni ozbiljnijeg rada.
Sindikat: Godina bez napretka

Državi i dalje fali novca, kao i stranih investicija, ali kako naovde u sindikatu bolje i to da fali, nego da se projekti završavaju kao Narodno pozorište ili kompleks zatvorenih bazena u Subotici. Ono što je ključno za boljitak, a što je novoformirana vlada otpočela, jeste zaustavljenje odliva novca na određena ostrva, u čemu treba istrajati do kraja. Kada je reč o Subotici, u sindikatu su naveli nekoliko loših primera kada je reč o odnosu preduzetnik-radnik, a jedno od njih je preduzeće Medoprodukt.

Kao svetliju tačku u Subotičkoj privredi navedena je Slobodna zona gde su pogone otvorile određene inostrane kompanije. Ipak i tu postoje određene nejasnoće, a to je pre svega neupućenost grada u politiku tih preduzeća, kao i odnosa prema radnicima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 18
Pregleda: 2406
Povezane teme

samostalni sindikat

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.