Komentara: 1
Pregleda: 2255

SIEPA u Subotici podržala investicije vredne 40 miliona evra

08.02.2012. u 16:06h
Izvor: RTV Yueco
SIEPA u Subotici podržala investicije vredne 40 miliona evra

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza SIEPA u Subotici je podržala investicije u vrednosti od preko 40 miliona evra, a zahvaljujući kojima će biti otvoreno nešto manje od 1.000 novih radnih mesta, izjavio je u ovonedeljnoj emisiji “Bez kravate” Yu eco televizije zamenik direktora ove agencije Goran Džafić.

Prema njegovim rečima, radi se o sedam velikih projekata i nizu manjih projekata u domaćim preduzećima u Subotici. Džafić je saradnju sa lokalnom samoupravom u prethodne četiri godine ocenio kao dobru i dodao da njena efikasnost uz opremljenu industrijsku zonu i geografski položaj predstavlja jednu od prednosti pri privlačenju investitora. Poslednji konkurs ove agencije za podsticaj stranih ulaganja završen je krajem januara i do kraja ovog meseca biće poznato ko je i sa kakvim projektima konkurisao iz Subotice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2255
Povezane teme

siepa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.