Komentara: 1
Pregleda: 4883

Servisne informacije za novogodišnje praznike

29.12.2012. u 00:55h
Izvor: RTV City
Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je prema Zakonu o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji Nova godina državni praznik i praznuje se dva dana, tako da su neradni dani utorak i sreda, 1. i 2. januar 2013. godine.
Servisne informacije za novogodišnje praznike

Sve ambulante u gradu i prigradskim naseljima u ponedeljak, 31. decembra radiće do 17 časova. 1. i 2. januara, biće organizovano dežurstvo u Službi hitne medicinske pomoći. Tokom tri praznična dana, Dečiji dispanzer će dežurati od 8 do 20 časova, nakon čega će pedijatar primati pacijente u Hitnoj pomoći. Dežurstvo u Zunoj poliklinici će biti organizovano od 7 do 13 časova.

Ogranci Apoteke Subotica koji rade u obe smene, u ponedeljak će biti otvorene do 17 časova, a one koje rade u jednoj smeni do 11 časova. 1. i 2. januara dežuraće Ogranak 1 u Gradskoj kući, a ostali ogranci neće raditi.

Prodavnice Trgoprometa 1, 3, 87, 92 i 61 u ponedeljak će raditi po uobičajenom radnom vremenu, dok će ostali maloprodajni objekti biti otvoreni do 18 časova. Prvog dana nove godine, Trgopromet neće raditi a 2. januara će sve prodavnice biti otvorene. Idea će 31. decembra biti otvorena do 19 časova, 1. januara je neradni dan, a 2. će raditi do 19 časova. Maxi na dan dočeka radi do 18 časova, a prva dva dana nove godine neće raditi. Rodić će u ponedeljak biti otvoren do 17 časova, u utorak ne radi, a u sredu radi uobičajeno. Metro će 31. decembra biti otvoren do 17 časova, 1. januara će biti zatvoren, a u sredu radi do 22 časa.

Sve pijace koje su u nadležnosti JKP Subotičke pijace, u utorak, 1. januara, neće raditi.

Poslednji polasci na svim linijama Suboticatransa u ponedeljak će biti u 21 čas. 1. i 2.januara autobusi će saobraćati po nedeljnom redu vožnje. Linija od Subotice do Beograda i međunarodna linija Subotica-Segedin u utorak i sredu neće saobraćati, a u utorak će izostati i međunarodna linija Novi Sad-Subotica-Segedin.

Pošte u Prvomajskoj, kod Železničke stanice, na Prozivki i preko puta nekadašnje fabrike bicikala Partizan, u ponedeljak će biti otvorene do 17 časova, pošte u Aleksandrovu, Malom Bajmoku, Zorki i Makovoj Sedmici do 14 časova, na Karađorđevom putu, Keru, Radijalcu i u bolnici do 13 časova, u Gradskoj kući do 11 časova, a u Sudu i Policijskoj upravi u skladu sa radnim vremenom tih institucija. 1. i 2. januara radiće samo pošte na graničnim prelazima.

Naplata parkinga u gradu u ponedeljak će se vršiti do 16 časova. 1. i 2.januara parkiranje se neće naplaćivati.

JKP Čistoća i zelenilo će sutra odnositi kućno smeće iz onih mesnih zajednica koje su inače na rasporedu utorkom, s obzirom na to da u utorak i sredu neće vršiti ovu uslugu, osim u naselju Bikovo.

Nacionalna služba za zapošljavanje neće raditi u utorak, 1. januara i sredu, 2. januara. Prvi radni dan kada se nezaposlena lica mogu javiti svojim savetnicima je četvrtak, 3. januar.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4883
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.