Komentara: 0
Pregleda: 7802

Servisne informacije za grad Suboticu

04.09.2011. u 21:16h
Izvor: Radio Subotica
Servisne informacije za grad Suboticu

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Subotici obaveštava da u ponedeljak 5. septembra neće raditi sa strankama u vremenu od 8 do 10 sati i 30 minuta, zbog planskog isključenja električne energije.

ČISTOĆA PRODUŽILA RADNO VREME ŠALTERA

Šalteri za reklamacije, izdavanje računa i blagajna u Javnom komunalnom preduzeću "Čistoća i zelenilo" u ulici Atile Jožefa broj 4, od 1. septembra otvoreni su radnim danima od 7 do 18, i subotom od 8 do 12 časova. Produženje radnog vremena učinjeno je radi prilagođavanja potrebama korisnika usluga "Čistoće i zelenila", kažu u ovom Javnom komunalnom preduzeću.

IZMENE NA LINIJAMA SUBOTICA–TRANSA

Javno preduzeće "Subotica–trans" obaveštava da će, zbog održavanja biciklističke trke, u nedelju 4. septembra, tokom popodneva biti izmenjena trasa kojom će saobraćati autobusi na liniji 1 odnosno 1A Autobusi će od stajališta kod Lifke ići ulicom Matije Gupca do Beogradskog puta, a nakon toga se vraćaju na uobičajenu trasu u Senćansku ulicu. Stajališta kod Sinagoge, kod Crnojevićeve ulice, Higijenskog zavoda i Jadrana neće biti u upotrebi. Umesto njih, koristiće se stajalište kod Pošte. Izmenjen režim u nedelju važiće u periodu od 12 do 19 časova, a nakon toga autobusi na liniji 1/1A saobraćaće uobičajenom trasom.
"Subotica–trans" obaveštava putnike da autobusi ovog preduzeća na liniji za Tavankut, od 5. do 9. septembra, od 7 do 17 sati neće stajati na stajalištu "Marinkić šor". Do promene je došlo zbog radova u Mesnoj zajednici "Tavankut" na deonici puta od raskrsnice Marka Oreškovića i Zmaj Jovine, u pravcu Gornjeg Tavankuta, do prodavnice Trgoprometa. U navedenom periodu koristiće se alternativni pravac od pružnog prelaza Skenderovo do pružnog prelaza u Donjem Tavankutu.

ISKLJUČENJA STRUJE

Elektrodistribucija Subotica obaveštava da će zbog radova na elektroenergetskim objektima doći do prekida u isporuci električne energije i to: – Dana 5.9.2011. od 8:00 do 10:30 u Subotici u ulicama: početak Braće Radić (parna strana od kućnog broja 4 do 14), Age Mamužića, Albe Malagurskog, deo Štrosmajerove (parna strana od kućnog broja 12 do 18) i Maksima gorkog 14. – Dana 5.9.2011. od 9:00 do 12:00 časova, u Subotici u ulicama: kraj Beogradskog puta od Stanoje Glavaša prema Iđoškoj (parna strana), deo Žedničke između Stanoje Glavaša i Feketićke, Ivana Turgenjeva, Feketićka i Iđoška. – Dana 5.9.2011. od 11:00 do 13:30 u Subotici u ulicama: početak Gajeve i Branka Radičevića do Svete Katarine, deo Marije Bursać od kućnih brojeva 11 i 14 do Gogoljeve, Staniše Neorčića, Stipana Vilova, početak Ivane Brlić Mažuranić do Stipana Vilova, deo Somborskog puta od Gundulićeve prema Tržnom centru (Buvljak).

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7802
Povezane teme

isključenja struje

isključenja struje u Subotici

Suboticatrans

jkp čistoća i zelenilo

servisne informacije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.