Komentara: 1
Pregleda: 2897

Servisne informacije za 25.12.2012.

24.12.2012. u 16:19h
Izvor: RTV Yueco
Servisne informacije za 25.12.2012.

Svi autobusi na linijama JP "Subotica-trans" sutra povodom praznika saobraćaće po voznom redu koji važi za radni dan, dok međunarodna linija Subotica-Segedin neće saobraćati.

Pošta 2 kod Željezničke stanice sutra će da radi od 8 do 17, a Pošta 1 u Prvomajskoj ulici od 7 do 14 sati. Ostale pošte u gradu će raditi do 12 sati.

Pošte u Keru i Velikom Radanovcu neće raditi, a po uobičajenom radnom vremenu radiće pošta u Mega Rodiću, i to od 8 do 21 čast,a pošte na graničnim prelazima non stop.

Povodom predstojećeg praznika Dom zdravlja u Subotici će da organizuje dežurstva na sledeći način. Nijedna ambulanta u gradu i van grada neće raditi. Dežurstvo će biti organizovano 24 sata u Službi za hitnu medicinsku pomoć, u ulici Šandora Petefija broj 24, dok ambulante u Bajmoku i Čantaviru će isto tako organizovati dežurstva 24 časa.

Dežurstvo će se obavljati u Dečjem dispanzeru, u Đure Đakovića 14, od 8 do 20 sati, a od 20 sati do ponoći pedijatar će dežurati u Službi hitne medicinske pomoći.

U zgradi Zubne poliklinike, na Trgu žrtava fašizma 16, biće organizovano dežurstvo u vremenu od 7 do 13 sati.

Sutra, povodom katoličkog Božića Mlečna pijaca, „Zelenac“ - Prozivka, Teslino Naselje i Kvantaška će raditi prema prazničnom radnom vremenu, dakle biće otvorene od 06 do 13 časova.

Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” sutra neće odnositi smeće.

Sutra se neće naplaćivati parking.

Iz subotičkog Vodovoda obaveštavaju građane da će tokom praznika da organizuju dežurstva. Kol centar preduzeća radiće non stop.Sve informacije i zahteve za intervencije u gradu i prigradskim naseljima na vodovodnoj mreži i instalacijama, zaključno sa vodomerom, kao i kanalizacionoj mreži, zaključno sa kanalizacionom šahtom, građani mogu da dobiju putem telefona 55 77 11.

U dane vikenda i za vreme praznika dežuraju po 2 vodoinstalatera u periodu od 07.00 do 15.00 časova. U međuvremenu, u slučaju hitnosti intervencije, organizovano je kućno telefonsko dežurstvo. Svakog dana, znači i vikendom i praznicima, obezbeđeno je dežurstvo radnika na specijalnom vozilu – cisterni za čišćenje i otpušivanje začepljenja na kanalizacionoj mreži, od 07.00 do 18.00 časova.

U slučaju hitnih intervencija na kanalizacionoj mreži organizovano je kućno telefonsko dežurstvo. Na svim objektima Vodova su organizovana dežurstva.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2897
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.