Komentara: 0
Pregleda: 2882

Servis "Radiša" - novi projekat MZ "Mali Bajmok"

21.05.2009. u 13:22h
Izvor: RTV Yueco
U mesnoj zajednici Mali Bajmok radovi na ambulanti kao i na kanalizacionoj mreži u dve ulice, privode se kraju. Građani Malog Bajmoka danas su u centru mesne zajednice dobili oglasnu tablu na kojoj će moći da zalepe sve što budu želeli da se objavi.
Servis "Radiša" - novi projekat MZ "Mali Bajmok"

Rukovodstvo mesne zajednice Mali Bajmok osnovaće uslužno preduzeće, tačnije servis, u kom će biti zaposleni samo meštani ove mesne zajednice. U naredan dva meseca biće osnovan servis Radiša. Njegovi zaposlenici, meštanima malog bajmoka, nudiće uslužne delatnosti kao šti su peglanje, pranje, čišćenje domaćinstava, kao i druge usluge.

U servisu će biti zaposleno sedmoro ili osmoro ljudi, a prema rečima predsednika skupštine MZ "Mali Bajmok" Darka Antelja, oni se nadaju da će se naredne godine broj zaposlenih još više povećati. Usluge će se naplaćivati, ali će cene biti niže od usluga koje pružaju slična preduzeća.

Servis "Radiša" - novi projekat MZ "Mali Bajmok"

Od danas je meštanima Malog Bajmoka na raspolaganju oglasna tabla koja je postavljena da bi se fasade okolnih zgarda očistile od raznih oglasa i posmrtnica, kao i da bi sva željena obaveštenja bila na jednom mestu.

Rukovodstvo ove MZ trenutno je u pregovorima sa firmom iz Sjenice koja proizvodi donje rublje i koja je voljna da prebaci deo pogona u ovu mesnu zajednicu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2882

Povezana vest

Povezane teme

mali bajmok

darko antelj

mz mali bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.