Komentara: 0
Pregleda: 1935

Seminar u kući zdravlja

17.09.2010. u 13:08h
Izvor: RTV Yueco
Seminar u kući zdravlja

U subotičkoj Kući zdravlja održava se edukativni seminar iz oblasti dermatohirurgije, venerologije i estetske hirurgije. Novine iz ovih oblasti medicine u narednih nekoliko dana predstaviće pet predavača iz Srbije. Učesnici seminara su lekari iz zemalja EU, bivših sovjetskih, kao i bivših jugoslovenskih republika.

Kako bi saznali sve prednosti najsavremenijih aparata za radiohirurgiju i preneli znanja u zemlje iz kojih su došli, lekari specijalisti iz raznih grana medicine boraviće u Kući zdravlja do nedelje.

Pet poznatih lekara predavača iz Srbije gostima će u okviru workshopa predstaviti najnovije tendencije u lečenju u oblastima dermatohirurgije, venerologije i estetske hirurgije. Reč je o prvom seminaru ovakve vrste na području čitave Evrope.

Seminar je pored lekara koji će promovisati svoje znanje, najmenjen i pacijentima. Mnogima će promotivno biti urađene intervencije, što će biti najbolja promocija novih metoda u lečenju. Seminar je akreditovan od Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1935
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.