Komentara: 1
Pregleda: 2175

Seminar Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije

06.12.2011. u 16:22h
Izvor: RTV Yueco
Seminar Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Subotici organizovao je seminar za rukovodstva mesnih odbora, Foruma žena i socijalističke omladine sa ciljem unapređenja partijskog rada.

Na seminaru je učestvovalo više od 100 članova partije, a predavači su bili istaknuti partijski funkcioneri iz Pokrajinskog i Gradskog odbora.

Veliko povećanje broja članova subotičke organizacije SPS predstavlja snagu koja će intenzivno raditi na predstojećim izborima i omogućiti SPS-u da bude vodeća idejna politička snaga. Istaknuto je da je ljudski potencijal sve masovnijeg članstva SPS-a upravo ono što će obezbediti partiji izvanredan izborni rezultat i učešće u vlasti na svim nivoima.

Subotički socijalisti će naročitu pažnju posvetiti poboljšanju standarda i uslova života u svom gradu, koji je od nekada vodećeg grada po privredi, dohotku, životnom standardu, kulturi i sportu, sada pao na niske grane, ispod proseka u Vojvodini i ostalim delovima zemlje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2175
Povezane teme

sps subotica

socijalistička partija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.