• Pregleda: 1000

Sedam saobraćajnih nezgoda tokom protekle sedmice

Sedam saobraćajnih nezgoda tokom protekle sedmice

U periodu od 13 do 19. novembra, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda. U jednoj saobraćajnoj nezgodi pet osoba je lakše povređeno, dok je u šest saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 74 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 386 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno pet vozača, od kojih je za dva vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasne službe imali su šest intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
PREKO PREČE, NAOKOLO BRŽE Odgovori
Srećom te i sami nisu deo statistike, što se lako moglo dogoditi dvojici njihovih kolega kada su se, u sred dana prošle nedelje, iz sporedne Bose Miličević, suprotno znaku zabrane i preko duple linije, uključili u saobraćaj u smeru ka Paliću. Ako su bili u "tajnoj" misiji "rotaciono svetlo nije bilo uključeno) kako NE treba postupati, izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo.
Danijela Odgovori
Od tih 7 sabracajki 2 su bile na raskrsnici na kraju arsenija c.ja ne znam gde ljudi gpedaju kad prolaze ovuda put je lepo oznacen.mislim da je vreme za neki kruzni tok ovde jer malo malo bude neka saobracajka.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.