• Pregleda: 36482

Sedam osoba povređeno u nesreći kod Bačke Topole

Jedna osoba je životno ugrožena, a tri su teže i dve lakše povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na auto-putu kod Bačke Topole. Povređeni su putnici u kombiju koji je sleteo s puta, a među njima je i jedan strani državljanin.
Sedam osoba povređeno u nesreći kod Bačke Topole

Kako je RTV-u potvrđeno u Policijskoj upravi Subotica, saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 19 časova i 15 minuta kada je na auto-putu Horgoš – Novi Sad, iz za sada neutvrđenih razloga, vozač putničkog kombija sleteo s puta. Sedam osoba je zadobilo povrede zbog kojih su smeštene u Opštoj bolnici u Subotici.

Njih četvoro je zadobilo teške telesne povrede, opasne po život, zbog čega su smešteni na jedinicu intenzivnog lečenja, dok je dvoje smešteno na odeljenje hirurgije.

"Jedan pacijent je upućen u Klinički centar Vojvodine, a jedna pacijentkinja je upućena u Klinički centar Srbije, u Urgentni centar, dok su dva pacijenta ostala još kod nas na lečenju na jedinici intenzivnog lečenja i jedna pacijentkinja je vitalno ugrožena i životno je ugrožena, njeno stanje je vrlo teško i neizvesno, a drugi pacijent je relativno stabilan sada", rekao je dr Bojan Bagi, upravnik Službe za anesteziju i intenzivnu terapiju Opšte bolnice u Subotici.

Među povređenima je i jedan strani državljanin. Istraga o uzrocima nesreće je u toku.

Izvor: RTV

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.