Komentara: 2
Pregleda: 6449

Sedam godina nakon ubistva porodice Salma

01.02.2012. u 18:13h
Izvor: RTV Yueco
Sedam godina nakon ubistva porodice Salma

U Horgošu je pre sedam godina pobijena šestočlana porodica Salma. Ubice do dan danas nisu pronađene. Na rasvetljavanju slučaja zajednički su radile srpska i mađarska policija. U Policijskoj upravu u Kikindi kažu da je u toku intenzivan operativan rad na razrešenje ubistva članova porodice Salma.

Pre sedam godina u dve porodične kuće na Segedinskom putu 21, kraj starog međunarodnog puta E-75, nepoznata lica su masakrirali šestočlanu porodicu Salma. U prizemnoj kući u kojoj su živeli, Jožef Salma (69) ubijen je s više uboda nožem, a njegova supruga Jolan (65) usmrćena je s više uboda nožem i presecanjem grkljana. U istom dvorištu u kući s potkrovljem njihov sin Nandor (40), snaja Neli (34) i njihovo dvoje dece David (13) i Beti (9) ubijeni su iz blizine po jednim metkom iz pištolja kalibra 7,65 milimetara. Stravični zločin i šest beživotnih tela otkriveni su tek nedelju dana kasnije. 2005. godine komija ih je opisao kao dobre ljude.

Ubistvo se dogodilo 24.januara, a prvog februara su pronađena tela. Trećeg februara je porodica sahranjena. Predmet je u nadležnosti Specijalnog tužilaštva za suzbijanje organizovanog kriminala u Beogradu. U policiji kažu da ima novih momenata u istrazi.

Iza porodice Salma su ostale četiri kuće u Horgošu, jedna u mestu Domasek u Mađarska, voćnjaci u horgoškom ataru pod jabukama i breskvama, četiri putnička automobila, kombi, kamion TAM i čak pet traktora s priključnim mašinama i druga vredna imovina.Istraga je u toku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 6449
Povezane teme

ubistvo

ubistvo porodice Salma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.