Komentara: 0
Pregleda: 4611

SDŽ "Jovan Mikić Spartak" izabralo laureate za ovu godinu

24.11.2016. u 16:30h
Izvor: RTV Yueco
SDŽ "Jovan Mikić Spartak" izabralo laureate za ovu godinu

Sportsko društvo železničara "Jovan Mikić Spartak" proglasilo je najbolje sportiste Sportskog društva za 2016. godinu.

Prema jednoglasnoj odluci stručnog žirija, među dobitnicima ove prestižne nagrade našli su se: Davor Štefanek, rvač Spartaka i standardni seniorski reprezentativac Srbije, koji se na ovogodišnjim letnjim Olimpijskim igrama u Riju okitio zlatnom medaljom, zatim perspektivna atletičarka Spartaka Jovana Ilić, koja uskoro odlazi na školovanje u Sjedinjene Američke Države, ali će i dalje nastupati za Subotičane, kao i Klub dizača tegova "Spartak", koji je osvojio osamnaestu, a dvanaestu u nizu, titulu državnog prvaka.

Ovaj izbor najboljih sportista, Sportsko društvo železničara "Spartak" organizovalo je po prvi put, ali sa željom da izbor ubuduće postane tradicionalan. Na svečanosti koja je održana, danas, u hotelu Patrija, prisutne je pozdravio Milan Vučković, predsednik Sportskog društva "Spartak", dok je nagrade laureatima uručio Iso Planić, predsednik Skupštine ovog društva.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4611
Povezane teme

davor štefanek

sportsko društvo spartak

sportsko društvo železničara spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.