• Pregleda: 4219

SDP i URS u Bajmoku

SDP i URS u Bajmoku

Juče je u Bajmoku održana tribina SDP-a i URS-a, na čelu sa predsednicima Rasimom Ljajićem i Mlađanom Dinkićem. Bajmočani su imali priliku da porazgovaraju sa oba predsednika, ali i da poslušaju ideje koje su ovi lideri izneli u cilju poboljšanja života u MZ Bajmok. Prema njihovim rečima izbori za mesnu zajednicu 11. decembra, za Bajmok će biti šansa za napredak.

U Bajmok dugo nije niko ulagao, nije završen niti jedan infrastrukturni projekat i sa ovim problemom ova mesna zajednica suočava se već dugi niz godina, rekao je predsednik SDP-a Rasim Ljajić. Prema njegovim rečima oni nude jednu realnu politiku i rešavanje, pre svega, osnovnih životnih problema sa kojima se meštani svakodnevno suočavaju.

Zajedno na listi za izbore u mesnim zajednicama za SDP-om je i URS. ideja URS-a jeste da Bajmok postane opština kako bi oni sami upravljalji sa većom količinom novca i kako bi se svi problemi rešavali u Bajmoku, a ne kao do sada u Subotici.

Na kraju predstavljanja ideja ovih stranaka Bajmočani su imali priliku da postave pitanje nekom od lidera ovih stranaka, gde su ukratko razgovarali o rešavanju problema koje tiše ove meštane.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

7
Deki Odgovori
a gde je marinko nije u redu da su njega ostavili kod kuce ,a USR je spao na medicinsku sestricu iz bolnice a toliko su se duvali da su sve sami eksperti XAXAXAXA
Pera Odgovori
Sta znaci ocaj!
Milan Odgovori
@Deki - Stoput je vrednija jedna medicinska sestra od doktora nauka sa Megatrenda!
Deki Odgovori
Pa moja snaja radi sa njom i zna se kako je tamo dospela hopa supa nemojte samo o moralu ovde molim vas a muz lepo u DSS
Milan Odgovori
@Deki - Po vama neka žena može samo uspeti na taj način, kakve predrasude! Mlada je i sposobna, uključila se u politiku tek nedavno da bi donela boljitak svojoj sredini, jer iako ona ima radno mesto nije želela da sedi skrštenih ruku i da posmatra druge mlade kako se muče. U srećnom je braku i majka dvoje male dece, u te tračeve ne verujem!
Atabisin Odgovori
kaze se hopa cupa
vencula@tippnet.rs Odgovori
Hahaha! koja galerija likova... hahah ))))
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.