Komentara: 6
Pregleda: 2840

SBB i SPO o besplatnim autobuskim kartama

24.01.2012. u 14:40h
Izvor: RTV Yueco
SBB i SPO o besplatnim autobuskim kartama

Najava besplatnih karata u gradskom javnom prevozu je jeftin predizborni trik aktuelne vlasti u Subotici, smatraju u Savezu bačkih Bunjevaca i Srpskom pokretu obnove.

Subotica trans je u svom programu za ovu godinu samo predvidela besplatne karte za penzionere. Program ovog preduzeća tek treba da bude usvojen na Skupštini grada na jednoj od narednih sednica, a već je najavljeno da će se od 10-og do 20-og februara moći podići legitimacije za besplatnu vožnju. Legitimaciju će građani, kako je najavljeno, moći da dobiju ako plate, ističu u ovim strankama i pitaju se šta je onda tu besplatno.

Savez bačkih Bunjevaca i Srpski pokret obnove po treći put od aktuelne gradske vlasti javno zahtevaju da se odmah omogući besplatan prvoz u javnom saobraćaju za starosne penzionere, kao i da se ovo pravo odnosi i na prigradski saobraćaj. Takođe da se omogući i besplatan prevoz za učenike srednjih škola koji putuju iz prigradskih naselja.

„Razumemo paniku u redovima Demokratske Stranke u Subotici od posledica gubitka vlasti na predstojećim izborima, ali ih molimo da nas poštede licemerja u kampanji pred izbore poput bazena, pozorišta, azohema, učenja mađarskog, besplatih karata i slično“, navodi se na kraju saopštenja.

Povezane vesti:
Besplatne autobuske karte za starije od 65 godina

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 2840
Povezane teme

SPO Subotica

srpski pokret obnove

savez bačkih bunjevaca

sbb

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.