Komentara: 22
Pregleda: 2865

Savez za Srbiju će bojkotovati izbore na svim nivoima

02.03.2020. u 21:08h
Izvor: Subotica.com
Savez za Srbiju će bojkotovati izbore na svim nivoima

Savez za Srbiju će bojkovati predstojeće izbore na svim nivoima, saopšteno je konferenciji za medije Saveza koji u Subotici čine Demokratska stranka, Dveri i Stranka slobode i pravde.

- Odluka glavnog odbora Demokratske stranke je da nećemo učestvovati na izborima kao za lokalni tako ni za republički parlament. Smatramo da se izbore sprovode u nepoštenoj konstalaciji snaga između vlasti i pozicije i mi jednostavno nismo sposobni, niti želimo na taj način da učestvujemo na njima. - rekao je Daniel Kovačić u ime Gradskog odbora Demokratske stranke Subotica.

Predsednik subotičkog odbora "Dveri", Radenko Martić, ističe da "živimo u vreme pretnji, prebijanja neistomišljenika i ucena prema svima onima koji su zaposleni u javnom sektoru, sakupljanja ‘kapilarnih’ glasova za poslodavce, ‘bugarskih vozova’ i fotografisanja glasačkih listića, kupovine glasova za ‘dve crvene’ i paketa sa osnovnim životnim namirnicama".

- Živimo u vreme sprege kriminala i politike, u vreme korupcije pandemijskih razmera, u vreme selektivne primene prava, na granici siromaštva gde stotine hiljada ljudi napuštaju našu zemlju i traže bolji život negde drugde. - poručuje Martić - Ne želimo više da dajemo legitimitet aktuelnom režimu i bojkotom kažemo da je dosta, ne želimo u ovome da učestvujemo, želimo bolji život svima u ovoj zemlji a ne da te privilegije uživaju samo članovi vladajuće klike.

Subotički Savez za Srbiju pozvao je sve opozicione stranke, grupe i udruženja građana da im se pridruže i da bojkotom dođu do fer i poštenih izbora u Subotici i Srbiji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 22
Pregleda: 2865
Povezane teme

danijel kovačić

srpski pokret dveri

savez za srbiju

izbori2020

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.