Komentara: 0
Pregleda: 2562

Savetovanje za mala i srednja preduzeća

31.03.2011. u 19:23h
Izvor: RTV Yueco
Savetovanje za mala i srednja preduzeća

Nacionalna agencija za regionalni razvoj objavila konkurs za prijavu 150 malih i srednjih preduzeća koja žele da se prijave za uslugu savetovanja.

Pravo učešća u javnom pozivu imaju mala i srednja preduzeća i preduzetnici koji se bave proizvodnjom ili pružanjem usluga ako su u većinskom domaćem privatnom vlasništvu, registrovane u Srbiji, ona koja imaju pozitivan poslovni rezultat u prethodne dve godine, izmirene obaveze po osnovu uplate poreza i doprinosa i ako ne obavljaju delatnost u okviru vojne industrije i ne organizuju igre na sreću. Usluga je besplatna, a posle prijave preduzeća vrši se selekcija.

Lista preduzeća se može očekivati u maju ove godine. Savetovanje je sveobuhvatan proces podrške preduzetnicima koji se nalaze u presudnom trenutku za razvoj ili opstanak preduzeća. Zajedničkim radom, mentor i preduzetnik nastoje da prevaziđu problem i nađu najpovoljnije rešenje za poslovanje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2562
Povezane teme

privreda subotica

savetovanje za preduzeća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.