• Pregleda: 3368

Sastanak sa poljoprivrednicima na temu dugovanja za doprinose i obaveznog osiguranja

Kancelarija Zaštitnika građana Subotice i Savez samostalnih sindikata Grada Subotice na inicijativu poljoprivrednika organizuje u sredu sastanak na temu dospelih dugovanja po osnovu doprinosa za penzijsko invalidsko osiguranje i zdravstvo, po osnovu obaveznog osiguranja poljoprivrednika, malih poljoprivrednih gazdinstava i povodom inicijative za izmenu postojećih zakonskih propisa
Sastanak sa poljoprivrednicima na temu dugovanja za doprinose i obaveznog osiguranja

Kancelarija Zaštitnika građana Subotice i Savez samostalnih sindikata Grada Subotice poziva sve zainteresovane građane - poljoprivrednike grada Subotice i prigradskih mesnih zajednica da u sredu u 12 časova u amfiteatru Otvorenog univerziteta Subotica (Trg cara Jovana Nenada 15) prisustvuju sastanku na teme dospelih dugovanja (sa kamatama) po osnovu doprinosa za penzijsko invalidsko osiguranje i zdravstvo, po osnovu obaveznog osiguranja poljoprivrednika, malih poljoprivrednih gazdinstava i na temu inicijativa za izmenu postojećih zakonskih propisa

Sastanku će prisustvovati Atila Juhas, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede Vlade Republike Srbije, Jene Maglai, gradonačelnik Subotice, Zlatko Marosiuk, zaštitnik građana Grada Subotice i Stevan Huđi, potpredsednik SSSGS

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Vesko Odgovori
Treba Fond PIO da otpise kamate i omoguci da se dugovanja izmire u vise rata. Zhvaljuci nekim
nacelnicima i direktorima istog fonda, neki su dobili penzije a da nisu ni radili, u odnosu na druge
kojima nije obracunat sav radni tj. penzijski staz, te moraju sudom dokazivati. Druga je prica sa
u vezi sluzbenika fonda, koliko su ljubazni i uviđavni. Pre se vodilo racuno da se uzima u obracun
penzija ono sto je najpovoljnije, a sada se gleda samo da se zakine, a dosta se dugo ceka da na
resenja o sotvarivanju prava na penziju.Radnici ostavare 35-40 god. staza, pa moraju cekati da
im se neko smiluje i donese resenje o penzionisanju.
Vesko Odgovori
Jedan bivsi nacelnik i direktor fonda PIO u Subotici, a sada je aktuelni direktor Pokrajinskog Fon-
da je bio u UP.odboru AGROKOMBINATA SUBOTICA za vreme stecaja i bankrota, za nadoknadu
142.000 din. mesecno, ne vodeci racuna kako je njegovim zednicanima - bivsim radnicima sto
je firma opljackana i na kraju budzasto prodata.
mirko Odgovori
Žali Bože kome je ombdusman pomago i još gore kome je sindikat podrška bio, to nam je osetila cela država. Čuveni sedmi sprat OU gde je sindikat jma lice koje bolje da proda diplomu koju poseduje jer to lice je nažalost pijano, tako da poljoprivrednici neverujte im ništa..
sigmaš Odgovori
Poštovani poljoprivrednici, ni slučajno nemojte da sarađujete sa korupiranim sindikatom i NEzaštitnikom građana, jer će te samo nadrljat, sva preduzeća gde je Huđi i NEzaštitnik građana bili pregovarači su propala a zaposleni završili na ulici.
Huđi bi trebao da podnese ostavku i da se vrati u Sigmu, dosta je zamajavao građane svojim praznim pričama, a zaštitnika treba pod hitno menjat.
@ Vesko PIO fond je korupirana kriminalna institucija koju treba Vučić da pročešlja, posebno invalidske penzije od dvehiljadite do danas koje potpisuje taj što je bio član UO Agrokombinata sa nadoknadom od 142.000 din. mesečno.
kuglašica Odgovori
Štaje Ištvanu propao angažman sa LDP-ovcima i Čedom pa bi sad dobro bilo da povrati poverenje (ako ga je ikada i imao) građana Subotice preko poljoprivrednika, e Ištvane Ištvane ko te nezna skupo bi te platio.
Pitam se dali Ištvan i Zlatko imaju obraz, gospodine Maglai manite se ova dva lika sa njima će te mnogo glasova izgubiti na sledećim izborima.
Poljoprivrednici neka se sami organizuju, protest ispred vlade RS.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.