• Pregleda: 2987

Sastanak predstavnika MZ "Bajmok" i gradonačelnika

Na sastanku između predstavnika i odbornika Mesne zajednice “Bajmok”, kao i gradonačelnika govorilo se o gorućim problemima naselja.
Sastanak predstavnika MZ "Bajmok" i gradonačelnika

Sastanak je održan na inicijativu Mesne zajednice “Bajmok”, a kao glavni problem iskristalizovao se nedostatak prečistača. Drugi problem je nezaposlenost i održavanje vrtića.

Gradonačelnik, Modest Dulić za yueko kaže da je data ideja o formiranju industrijskog parka u Bajmoku, ali i za to je neophodna izgradnja prečistača. Dulić ističe da je pri kraju tenderska dokumentacija za izgradnju kolektora 2 i 7 i magistralnog cevovoda i da se predviđa ušteda od milion evra prilikom realizacije te investicije. Od tog novca bi trebalo da se izgradi prečistač u Bajmoku

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

8
Always Ultra Odgovori
Opet oni o svojim snovima i fantazijama pored gomile nezavrsenih projekata u samom gradu !
Vesko Odgovori
Sve pocinje razgovorm i dogovorm.Samo da se ne zavrsi,samo na razgovoru.
@Always Ultra Odgovori
Opet ti i opet smaras i lecis svoje zivotne frustracije na netu? Vidim bas ste uspesni na republici sa vasim vrhovnim vodjom PP ,sve blista,investicije,radna mesta,kanal do mora,jeftnije sve,dzakovi istrazeni,Kosovo nase itd itd i ostale Vase nebuloze
Gradjanin Odgovori
Opet ovaj , pa ljudi boziji dokle ???? , kad ce vise ti izbori ....>?
hfdswj Odgovori
A sto i u mali bajmok malo nesvrate ? Sad im antelj naprednjak smeta
mali Odgovori
aha prvo mora precistac i kanalizacija pa onda radna mesta i industrijska zona logicno,kao i sanacija velike terase i objekata na palicu gde su oprane pare a nemogu da dobiju upotrebnu dozvolu jer kanalizacije nema ..,sutra istice rok za muski strand renoviranje mola ??
Always Ultra Odgovori
Na nepotpisane komentare od nedavno ne odgovaram.

Gradjanin

Bravo za vas comment !!
gospodin euro Odgovori
Prvo oslepi narod pa im daj da vide sta se uradilo.
Menjam babin stan za sator u Norveskoj. Javite se.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.