Komentara: 1
Pregleda: 2376

Saradnja između muzičkih škola iz Segedina i Subotice

27.04.2013. u 20:18h
Izvor: RTV Yueco
U Velikoj većnici Gradske kuće sinoć je upriličena svečana dodela diploma sa Republičkog takmičenja muzičkih škola Srbije. Subotička muzička škola je osvojila treće mesto na Republičkom takmičenju. Predsednica Skupštine grada je inicirala susret muzičke škole "Kiraly König " iz Segedina i Muzičke škole - Subotica.
Saradnja između muzičkih škola iz Segedina i Subotice

Saradnja između Muzičke škole iz Subotice i Segedina ima za cilj da poboljša kvalitet nastave, kroz razmenu iskustava. Muzičke škole su ranije sarađivale i razmenjivale iskustva, ali je ta saradnja bila u nekom datom periodu prekinuta. Ponovo je potpisan sporazum o saradnji, koji će omogućiti pomenutim obrazovnim ustanovama sa konkurišu sa nekim projektom na prekogranični IPA konkurs čije se raspisivanje očekuje 2014. ili početkom 2015.godine.

Muzička škola u Subotici je poznata po tome je da iznedrila mnoge umetnike koji su poznati u našoj zemlji i šire. Dodeli priznanja prisustvovali su učenici, učitelji i roditelji.

Predsednica Skupštine grada je rekla da je želela da se zahvali svim učenicima koji su osvojili neko od prva tri mesta na Republičkom takmičenja, kao i školi koja je po ukupnom broju bodova osvojila treće mesto.

Svečanosti u Velikoj većnici Gradske kuće pored učenika, roditelja i nastavnika prisutvovali su i predstavnici segedinske Muzičke škole. Učešće učenika na Republičkom omogućila je i lokalna samouprava.

Izvor: RTV Yueco
Muzička škola: dodela priznanja Muzička škola: dodela priznanja Muzička škola: dodela priznanja Muzička škola: dodela priznanja Muzička škola: dodela priznanja Muzička škola: dodela priznanja Muzička škola: dodela priznanja Muzička škola: dodela priznanja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2376
Povezane teme

muzička škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.