Komentara: 13
Pregleda: 2964

Saopštenje UG "Solidarnost"

01.11.2012. u 17:46h
Izvor: RTV Yueco
Udruženje gradjana Solidarnost uputilo je otvoreno pismo gradonačelniku i predsednici Skupštine grada u kojem se traži da jedan predstavnik Udruženja Građana Solidarnost zastupa građane Subotice na sednicama svake gradske Skupštine i da ima status posmatrača.
Saopštenje UG "Solidarnost"

Solidarnost traži i da se obrazuje anketni odbor pri Gradskoj Skupštini ili ako već postoji, da razmotri pitanja lične i imovinske bezbednosti građana Subotice.

U saopštenju ova grupa građana tvrdi da su sve učestaliji napadi na decu, žene, starije ljude, kao i krađe, te upadi u stanove, kuće. Solidarnost smatra da načelnik policije da svake nedelje putem lokalnih sredstava informisanja treba da podnese izveštaj o rezultatima u pronalaženju i privođenju pravdi počinilaca, kao i da jednom mesečno policija i sudstvo podnesu izveštaj o radu gradskoj skupštini, kao i radu tužilaca i istražnih sudija koji treba da procesuiraju prijave protiv počinilaca krivičnih dela i da im ne izriču zakonom najniže propisane sankcije, jer ih to još više motiviše da nastave sa činjenjem krivičnih dela, navodi se izmedju ostalog u saopštenju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 2964
Povezane teme

udruženje solidarnost

gradska skupština

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.