Komentara: 13
Pregleda: 4232

Saopštenje: Subotica.com - Izbori 2012

10.04.2012. u 19:26h
Saopštenje: Subotica.com - Izbori 2012

U cilju poboljšanja kvaliteta sadržaja i generalno kvaliteta sajta Subotica.com izlazimo sa saopštenjem kojim želimo da se ogradimo od sadržaja koji generišu naši posetioci, pre svega na informativnom sadržaju u odeljku VESTI, a koji se u poslednje vreme veoma intenzivno koristi za propagandne i politički motivisane izjave i komentare, koje u nekim momentima idu i do toga da "izmišljeni" učesnici diskusije stvaraju lažnu, odnosno nerealnu sliku podrške, odnosno kritike prema različitim političkim opcijama.

U cilju borbe protiv takvih situacija, uredništvo sajta je preduzelo određene mere koje se sprovode kroz preuređenu politiku odobravanja komentara, pojačanu cenzuru, a nedavno je aktiviran i softver za otkrivanje potencijalnih zloupotreba sistema za komentarisanje na pomenutom informativnom sadržaju.

Subotica.com, kao Internet medij u privatnom vlasništvu definiše pravila i sprečavanja spornih situacija u cilju što boljeg funkcionisanja samog sajta, očuvanja renomea, držanja visokih standarda uredništva ali i zaštite posetilaca od propagandnih uticaja pojedinih učesnika u diskusijama. Cenzura koju sprovodimo se odnosi isključivo na komentare koji vređaju pojedince svojim sadržajem, po našem slobodnom uverenju dezinformišu ili na bilo koji drugi način zlonamerno deluju, a koristeći prostor i resurse najposećenijeg gradskog internet medija (prevashodno) u političke svrhe u predizbornom periodu.

Nadamo se da ćemo našim stavom i navedenim postupcima uspeti da zaštitimo vas, naše posetioce, od svega onoga što je neprikladno i donosi negativnu energiju u većinski zdrave diskusije.

Uredništvo sajta Subotica.com

Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 13
Pregleda: 4232
Povezane teme

političke partije u subotici

www.subotica.com

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.