Komentara: 1
Pregleda: 2733

Saopštenje SNS

21.05.2010. u 21:03h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje SNS

Gradski odbor Srpske napredne stranke oglasio se povodom zvaničnog objavljivanja gradonačelnika Subotice Saše Vučinića da je formirana nova koalicija koju čine DSVM i DSS umesto dosadašnje SVM.

U GO SNS kažu da DS uvodi novi model formiranja vlasti u Subotici, isključujući glas i interese građana, uvažavajući usko stranačke i lične interese pojedinica, stvarajući klimu jednoumlja, nepoverenja i opšte nesigurnosti.

Novi međustranački dogovor između DS-a i dela opozicije, rezultat je novog zapošljavanja u iovako preglomaznoj lokalnoj administraciji. Građanima se ovakav način formiranja nove koalicije, bez održavanja izbora, pokušava predstaviti kao nužan i opravdan, iako se zna da je po sredi samo jedan cilj, a to je po svaku cenu ostati na vlasti.

Iz pomenutih, kao i drugih razloga koje su navedeni u saopštenju, Gradski odbor Srpske napredne stranke zahteva raspuštanje Skupštine i raspisivanje novih lokalnih izbora.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2733
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.