Komentara: 7
Pregleda: 3804

Saopštenje Saveza Bačkih Bunjevaca

06.09.2012. u 11:55h
Saopštenje Saveza Bačkih Bunjevaca

Rat sa saopštenjima između dve frakcije Bunjevaca se nastavlja.

U nastavku možete da pročitate odgovor predsednika Saveza bačkih Bunjevaca Mirka Bajića povodom jučerašnjeg saopštenja Bunjevačke stranke i Bunjevačke stranke Vojvodine, u kojima su kako tvrde iznešene neistine, uvrede i klevete na račun stranke SBB-a i Mirka Bajića kao predsednike iste. Saopštenje prenosimo u celosti:

Potpuno nam je nejasno kojim se motivima rukovodio predsednik Bunjevačke stranke da na tako uvredljiv način odgovori na otvoren i korektan poziv za formiranje jedinstvane odborničke grupe u Skupštini grada Subotice pod imenom Bunjevci zajedno. S obzirom da smo deo iste skupštinske većine, poštovaćemo potpisan protokol o saradnji te drugi komentar na takvo saopštenje nećemo davati, a u nadi da u Bunjevačkoj stranci ima ozbiljnih i odgovornih ljudi da se poziv prihvati, a zbog kleveta i uvreda u saopštenju, izjavi izvinjenje.

Kada je reč o Aleksandru Matkoviću, za koga mislimo da je ugledan i uspešan biznismen, koji je svojim časnim radom i zalaganjem, te sposobnošću i znanjem, stekao ogromno bogatstvo, nebrojeno poslovnih prostora u gradu i koji je od nekoliko potpuno uništenih firmi uspeo da napravi poslovne gigante u kojima danas sa zadovoljstvom rade stotine radnika koji uredno primaju platu, a koji je od nedavno postao vlasnik i jedne političke stranke pod imenom Bunjevačka stranka Vojvodine, te je posle uspeha u biznisu odlučio da se na isti način pozabavi i politikom, smatramo da saopštenje prepuno neistina i uvreda nije slučajno i da je ulaskom Aleksandra Matkovića u politiku pod bunjevačkim imenom, kako bi u žargonu rekli "u bunjevačku kotaricu ubačena trula jabuka". Kakva će sudbina da nas zadesi zavisi koliko će mo se uspešno te truleži osloboditi.

Mirko Bajić
Predsednik Saveza bačkih Bunjevaca

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3804
Povezane teme

mirko bajić

savez bačkih bunjevaca

sbb

bunjevačka stranka vojvodine

bunjevačka stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.