Komentara: 0
Pregleda: 2437

Saopštenje Policijske uprave u Subotici

11.03.2013. u 14:15h
Saopštenje Policijske uprave u Subotici

Bezbednost u saobraćaju

U periodu od 4. do 10. Marta 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 11 saobraćajnih nesreća. U šest saobraćajnih nesreća, šest osoba je lakše povređeno, dok je u pet sabraćajnih nesreća pričinjena samo materijalna šteta.

U toku prethodne nedelje, na području Subotice i Bačke Topole sprovedene su akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju.

U Subotici je podneto 8 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 29 naloga za uplatu novčanih kazni. Sankcionisano je 35 vozača zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja. Kontrolisano je ukupno 80 vozila.

U Bačkoj Topoli sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na vožnju pod dejstvom alkohola. Kontrolisano je ukupno 116 vozila, podneto je 12 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je sedam naloga za uplatu novčanih kazni i iz saobraćaja je isključeno 11 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola.


Protivpožarna zaštita:

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 13 intervencija.

Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2437
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.