Komentara: 15
Pregleda: 4439

Saopštenje Policijske uprave u Subotici

22.02.2013. u 16:39h
Saopštenje Policijske uprave u Subotici

Sedam krivičnih dela krađe

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv M.K. (1985) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio sedam krivičnih dela krađe na području grada.

Osumnjičeni se tereti da je tokom januara i februara ove godine, iz dvorišta i pomoćnih prostorija privatnih kuća, protivpravno uzimao bicikle, koje je ostavljao kod prijatelja. Sve bicikle koje je policija pronašla uz potvrdu su oduzete i vraćene oštećenima.

U izvršenju poslednjeg krivičnog dela, kada je iz vrtića ''Naša radost'', objekta na Radijalcu, pokušao da odnese monitor računara, sprečila ga je policijska patrola.
 

Osumnjičen za teške krađe u pokušaju

Subotička policija je noćas lišila slobode H.A. (1989) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teške krađe u pokušaju.

Policija je H.A. zatekla na mestu događaja, nakon što je njen vlasnik prijavio da se na tavanu kuće u kojoj stanuje čuje buka. Takođe, osumnjičeni se tereti da je izvršio još tri krivična dela teške krađe. H.A. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 4439
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.