Komentara: 6
Pregleda: 6731

Saopštenje Policijske uprave u Subotici

26.06.2012. u 15:54h
Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela teške krađe, krađe i krivično delo sitne krađe, utaje i prevare, subotička policija će podneti krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, protiv Kalmana P. (1989) i jedne maloletne osobe.
Saopštenje Policijske uprave u Subotici

Postoji osnov sumnje da je maloletni Subotičanin u poslednja dva meseca presretao starije žene na ulici i sa vrata im skidao nakit.

Takođe, on se tereti da je u zajednici sa Kalmanom P. sa krova kapele u Bajskom groblju odneo bakarne ploče koje su potom preprodali kao sekundarnu sirovinu.

Krajem maja, osumnjičeni su provalili u pomoćni objekat kuće u Subotici iz kojeg su uzeli razni alat, a potom ga prodali. Pripadnici Policijske uprave u Subotici su kod osumnjičenih pronašli i predmete koji potiču iz krivičnog dela sitne krađe, utaje i prevare koje je počinjeno sredinom ovog meseca. Pronađeni predmeti će biti vraćeni vlasniku.

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 6731
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.