Komentara: 0
Pregleda: 1196

Saopštenje Pokrajinskog štaba za vanredne situacije

13.02.2012. u 14:12h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje Pokrajinskog štaba za vanredne situacije

Pokrajinski štab za vanredne situacije uz angažovanje nadležnih pokrajinskih organa redovno prati energetsku situaciju i predlaže preduzimanje mera koje bi mogle da dovedu do smanjenja potrošnje nedostajućih energenata. Nadležne službe prate stanje na saobraćajnicama i preduzimaju mere kako bi održale njihovu prohodnost. Svi putni pravci na teritoriji Severnobačkog okruga su prohodni.

Mehanizacija zimskih službi posipa solju magistralne, regionalne i lokalne puteve. Na teritoriji grada Subotice JKP "Čistoća i zelenilo" dodatno čisti ulice i trotoare i odnosi sneg sa lokacija gde su napravljene veće gomile koje smetaju u saobraćaju i pešacima.

Ilegalni imigranati i dalje su smešteni u bivšem restoranu "Fontana" na Paliću.

Problem koji će se uskoro ispoljiti je nedostatak butan boca, pošto se ovaj objekat greje na peći koje kao energent koriste butan gas.

Na sednicama opštinskih štabova za vanredne situacije u Senti, Novom Kneževcu i Adi konstatovano je da je neophodno zatražiti dodatnu finansijsku pomoć od državnih organa Republike Srbije, jer troškovi premašuju sredstva koja su izdvojena za vanredne situacije u budžetima navedenih opština za 2012. godinu. Opštinski štab u Kanjiži izvestio je da su potrošene rezerve goriva i da im je potrebno 1000 litara euro- dizela za dalje funkcionisanje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1196
Povezane teme

pokrajinski štab za vanredne situacije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.