Komentara: 4
Pregleda: 11539

Saopštenje navijačke grupe "Blue Marines"

07.04.2010. u 23:15h
Saopštenje navijačke grupe "Blue Marines"

Ovom prilikom navijačka grupa „Blue Marines" iz Subotice želi da se obrati široj javnosti povodom incidenta koji se noćas dogodio u Subotici kada je na zgradi Doma Demokratskog Saveza Hrvata u Vojvodini osvanuo grafit mržnje.

Navijačka grupa „Blue Marines" se OGRAĐUJE od ovog provokativnog i sramnog čina. Nikada do sada, ni na koji nacin, naša navijačka grupa nije zagovarala govor mržnje, niti bilo koji drugi oblik nasilja prema bilo kojoj naciji. Smatramo da je apsolutna glupost u Subotici, višenacionalnoj zajednici, bilo koju grupu vezivati za samo jednu naciju. Tako je i naša grupa sačinjena od velikog broja ljudi različitih nacija, veroispovesti i političkog opredeljenja.

Navijačka grupa „Blue Marines" još jednom poziva sve svoje sugrađane da u subotu u 15:30h dođu na Gradski stadion i fer i korektnim sportskim navijanjem podrže Spartak u borbi za nova 3 boda.


U Subotici, 07.04.2010.
Navijačka grupa „Blue Marines"

Postavljeno pre 14 godina i 3 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 11539
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.