Komentara: 16
Pregleda: 4931

Saopštenje MZ "Bajmok"

03.10.2013. u 15:56h
Saopštenje MZ "Bajmok"

Rukovodstvo mesne zajednice Bajmok je povodom izjava nadležnih vezano za asfaltiranje ulica Baje Pivljanina i Tri Istarske žrtve u Bajmoku izdalo saopštenje u kojem stoji da rukovodstvo ove mesne zajednice nije imalo nikakav zahtev prema izvođaču radova, niti prema JP „Direkcija za izgradnju grada Subotica“, kao ni prema nadležnima u lokalnoj samoupravi, da se deo asfaltne mase, koja je bila predviđena za asfaltiranje ulice Baje Pivljanina prebaci u ulicu Tri Istarske žrtve.

Iz tog razloga je Skupština Mesne zajednice „Bajmok“, na 7. sednici koja je održana 2. oktobra, jednoglasno donela Odluku da se detaljno ispita asfaltiranje ulica Baje Pivljanina i Tri Istarske žrtve od strane nadležnih organa, kao i asfaltiranje javne površine na uglu ulica Vuka Karadžića i 29. Novembra, koja je izgrađena bez projektne dokumentacije.

U saopštenju se takodje navodi da su naknadno nadležni iz JP "Direkcija za izgradnju grada Subotice" najavili da će nastaviti radove na asfaltiranju ulice Baje Pivljanina, a u toku nedelje i krpljenje udarnih rupa.

Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 4931
Povezane teme

Bajmok

mz Bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.