Komentara: 5
Pregleda: 2797

Saopštenje MUP-a za 24. mart 2009. godine

24.03.2009. u 23:42h
Izvor: MUP Srbije
Saopštenje MUP-a za 24. mart 2009. godine

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv Ištvana T. (68) iz Subotice, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja.

Ištvan je osumnjičen da je, u dužem vremenskom periodu, u svojoj radionici u Subotici, za koju nije imao odobrenje nadležnog organa, neovlašćeno vršio preradu zlata i proizvodnju zlatnog nakita.

Prilikom pretresa njegove radionice policija je pronašla veću količinu metala, nalik zlatu i lomljenom zlatu.
* * *

Efikasnom akcijom subotičke policije, ubrzo nakon izvršenja krivičnog dela teške krađe na štetu STR ''Kristina & CO'' u Subotici, pronađeno je napušteno putničko vozilo u kome se nalazila roba otuđena iz iste prodavnice (veća količina cigareta, kafe, prehrambeni i hemijski proizvodi) ukupne vrednosti oko 120.000,00 dinara.

Policijskom istragom utvrđeno je da su ovo krivično delo izvršili maloletni L. K. (15) iz Novog Sada i B. S. (16) iz Subotice.

Protiv osumnjičenih podnete su odgovarajuće krivične prijave.

U izvršenju ovog krivičnog dela učestvovale su još dve osobe čiji je identitet poznat policiji i za njima se intenzivno traga.

Izvor: MUP Srbije
Postavljeno pre 15 godina i 3 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 2797
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.