Komentara: 0
Pregleda: 1270

Saopštenje MO DSS-a Makova sedmica

09.04.2010. u 09:15h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje MO DSS-a Makova sedmica

Mesni odbor Demokratske Stranke Srbije „Makova sedmica“ u saopštenju za javnost skreće pažnju građanima da biciklistička staza od prodavnice „Stop“ do bivše benzinske pumpe „Kelebijapetrol“ još nije asfaltirana.

DSS smatra da je ovim ugrožena bezbednost biciklista i pita se zašto se nešto počne asfaltirati, uradi se jedan deo, pa se radovi nastavljaju tj. počinju od kraja?! Radovi su i ovde prekinuti, pa je od biciklističke staze ostalo neasfaltirano oko 500 metara.

Više nije bitno ko je kriv, gde su pare predviđene za ovu investiciju, kome odgovara ovo odugovlačenje, bitno je da se ovaj deo staze asfaltira! Ni pešaci nisu najsigurniji kada žele da pređu sa jedne strane puta na drugu, jer od Majšanskog mosta na celoj teritoriji postoji jedan pešački prelaz na samoj krivini u centru Makove sedmice, kažu u mesnom odboru DSS-a Makova Sedmica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1270
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.