Komentara: 99
Pregleda: 9258

Saopštenje GrO Srpske napredne stranke

12.04.2013. u 10:10h
Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke prenosimo u celosti.
Saopštenje GrO Srpske napredne stranke

Alo bre, DS, pa nije valjda da još uvek imate nešto od obraza i da se oglašavate!?

Sram Vas bilo! Kako Vas nije sramota da se uopšte Vi oglašavate i dajete sebi pravo kompetentnosti na ocenjivanje drugih?

Počistite prvo vaše kriminogeno dvorište i na nivou grada i na nivou države i posebno na nivou Vojvodine. Vi najbolje znate da ste krađom glasova građana došli na vlast. Kolima vlade Vojvodine raznosili ste pakete i delili sirotinji koju ste Vi proizveli za samo jedan glas. Da li da Vam pošaljemo slike iz „Tržnice“ gde su bili uskladišteni paketi? Vaša gramzivost nema premca u istoriji grada, države i Vojvodine. Gde su tri miliona evra koliko ste najmanje „preplatili“ bazen na Prozivci. Znate li koliko građana Subotice nema vodu, kanalizaciju, put…? Došli ste petog oktobra, još ponegde trajete, ali ćemo Vam pomoći da što pre odete na sreću građana i za budućnost grada.

Zaboravili ste da posle petog dolazi šesti oktobar, da dolazi sedmi… Novi dani, novi meseci, nove godine… Danas je 2013. a Vi ste još na nivou ogoljenog 5. oktobra. Dosta! I previše ste dugo trajali! Nema više prostora i vremena za Vaše prazne fraze i smešne budalaštine, za buđenje lažne nade građanima. To je najveći zločin koji ste proizvodili! Narod i svet odavno je prestao da Vam bilo šta veruje. Nije moguće da se povampirite. Bez obzira na evidentnu krađu na izborima narod Vam je podario glogov kolac. Instruirana mafija koja je došla iz inostranstva i upala petog, šestog, sedmog i osmog oktobra u finansijske tokove državnog kapitala i razbucala državu, više nema šanse. Polako, jedan po jedan završavate u buvari. Znate li da je od Vašeg dolaska 5. oktobra u Srbiju ušlo preko 76 milijardi dolara od kojih se za 50 milijardi ne zna gde su?!

Dragi lažni dušebrižnici, zar ne shvatate da smo mi nešto novo, neiskvareno na političkoj sceni Srbije, Vojvodine i Grada. Zar ne vidite da nam se cela mladost Srbije, grada i Vojvodine pridružila? Studenti, đaci a i profesori ne mogu biti na drugoj strani osim na strani svojih vaspitanika.

Mi naprednjaci smo dlan Srbije. Na dlanu se nalaze naša očekivanja za budućnost koju mi kreiramo. Kvalitet odluka koje donosimo danas presudan je u odnosu na izazove sutrašnjice. Na dlanu sve piše, potrebna je samo odgovarajuća pismenost i zato treba da bude sve otvoreno kao dlan, sve jasno i javno i ništa ne sme da bude skrivano, to su pretpostavke sutrašnjeg uspeha. Ni skrivalice Vam više ne pomažu. Tresete se iz temelja. Ukupno Vaše lažno biće DS je poremećeno. Vi ste DS - DRŽAVNI I NARODNI STRES.

Mi smo podigli ustanak na zaveru protiv Srbije, na zaveru protiv duha, na zaveru protiv poniženja države i njenih građana. Sva vrata su otvorena, sve opcije su na stolu, nema iznenađenja prema narodu. Predodređeni smo za pobednika. U nama se nalazi objedinjeni napor Srbije pred izazovima sutrašnjice, u nama su sjedinjena očekivanja građana. Sve oči Srbije ali i razumnog sveta uprte su u nas. Osvestite se vi preostale pristalice DS-a, imate šansu da sledite primer naroda i građana kojima još uvek pripadate!

Mi nećemo kao Vi oči i uši naših građana izneveriti. Kao sto predsednik Nikolić a ni Vučić, niti bilo ko od nas nema pravo na odstupnicu, tako ćemo i mi dalje slediti programski put naše stranke – put ka uspehu.

Pretvorićemo dlan u pesnicu, savićemo ruke da više i bolje radimo, uzdignimo se na pijedestal moći i trajanja, ispunićemo očekivanja građana.

Pretvarajući dlan u pesnicu, nećemo kao Vi nastupati rušilački i demonstrirati jačinu udarca obezvređujući sve što je naše, već ćemo nastojati da stvaralačkim udarima, kreativnošću i inovativnošću ostvarujemo nameravanu budućnost za koju želimo da bude kontrolisana i bez iznenađenja po Srbiju i njene građane.

O Evropi odlučivaćemo mi a ne Evropa.. U nju ćemo samo po osnovu jednakog partnerstva i ravnopravne saradnje, a ne poniženi i uvređeni, ne kao podanici kakvim ste nas Vi predstavljali, već kao naslednici istorijskog dostojanstva. Zalagaćemo se za afirmaciju naših vrednosti i onih evropskih, koje su bolje i prihvatljive za mentalitet države i naroda.

SNS nosi sa sobom ideološki, politički, stvaralački progres i dobročinstvo. Mi ćemo biti stvaraoci činjenica budućnosti u svim sverama društvenog i privrednog života. Narod, država, čovek, građanin, naša su osnovna preokupacija. Mi ćemo biti i čuvari i stvaraoci vrednosti!

Srbiji za spas, dajte i Vi Srpskoj naprednoj stranci svoj glas!

Gradski odbor Srpske napredne stranke

Postavljeno pre 11 godina i 2 nedelje
Komentara: 99
Pregleda: 9258
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.