Komentara: 23
Pregleda: 7022

Saopštenje GrO LDP

05.11.2012. u 20:14h
Liberalno demokratska partija nalazi se u proteklih desetak dana pod nezapamćenim napadom, spolja i iznutra, na svim nivoima. Ono što se u početku činilo kao slučajna podudarnost, danas se pokazuje kao očigledna organizovana i sinhronizovana akcija čiji je najmanji cilj diskreditacija naše partije i njena eliminacija iz javnog života. Laska nam činjenica da je sve to posledica stavova naše partije od kojih ne odstupamo.
Saopštenje GrO LDP

Samo LDP sme da kaže da je Srbija jedina država u Evropi u kojoj predsednik jedne partije kontroliše vojsku i sve obaveštajne službe, ostvarujući na taj način diktatorska ovlašćenja.

Samo LDP sme da kaže da Srbija ima Predsednika Republike koji se iselio iz stana jer se ulica u kojoj je živeo zove po premijeru ubijenom u atentatu.

Samo LDP sme da kaže da nova Vlada svu energiju ulaže u proizvodnju političke i društvene nestabilnosti sprovođenjem medijskog progona i linča koji nema nikakvog pravnog osnova niti bilo kakve druge svrhe osim uterivanja straha.

Samo LDP insistira na činjenici da je Srbija jedina država u Evropi u kojoj je visoki funkcioner vladajuće partije guverner Narodne banke, čime se obesmišljava ideja nezavisne monetarne politike i otvaraju vrata monetarnoj i fiskalnoj katastrofi kakvu smo imali 1992–1993. godine.

Samo LDP dosledno istrajava u ogoljavanju katastrofalnih pokazatelja srpske privrede koje su posledica rada nove Vlade: najveća evropska realna stopa nezaposlenosti od 30%, najveća evropska stopa inflacije od 12%, rast spoljnog zaduženja za 1,5 milijardi evra samo u poslednja tri meseca, potpuno nerealan državni budžet za 2013. godinu i nepregledni niz skandalozno loših odluka u paketu zakona koji prate Zakon o budžetu Republike Srbije za 2013. godinu, što nagoveštava da će ekonomski pokazatelji već sledeće godine biti mnogo gori.

Očigledno je da istina mnoge u Srbiji plaši. Plaši ih do te mere da su preduzeli komplikovani zahvat razbijanja odborničke grupe Preokret u subotičkoj Skupštini grada. Gradski odbor LDP Subotica uspeo je da se odbrani: dva člana naše stranke koji su kršili partijski Statut isključeni su iz stranke već u ponedeljak 29. oktobra, pre nego što je napad na Gradski odbor izveden.

Ovim putem najavljujemo da se ne predajemo i da će Liberalno demokratska partija ponovo formirati odborničku grupu u Skupštini grada Subotice. To je dug našim članovima, to je dug našim biračima, to je i naš dug istini za koju se borimo. Iz svega što se desilo Gradski odbor LDP Subotica izašao je ojačan. Pokazala se istinitost stare poslovice: „Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag“.

Gradski odbor LDP Subotica
Menadžer, Robert Šebek

 

Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 7022
Povezane teme

LDP Subotica

robert šebek

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.