Komentara: 17
Pregleda: 3042

Saopštenje Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije Subotica

12.07.2013. u 14:08h
Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
U nastavku prenosimo saopštenje Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije Subotica.
Saopštenje Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije Subotica

Samo politička stabilnost Grada može da privuče strane investicije koje će omogućiti otvaranje novih radnih mesta. Zato GrO Socijaldemokratske partije Srbije Subotica podržava DS u cilju pronalaženja političkog konsenzusa, koji će da vodi rešavanju primarnih problema.

GrO SDPS naročito podržava napore DS i gradonačelnika oko postizanja sveopšteg dogovora među političkim činiocima grada za privlačenje investitora i rešavanje gorućeg problema a to je veliki broj nezaposlenih sugrađana, kao i veoma nizak životni standard većine naših sugrađana.

GrO SDPS takođe daje podršku i oživljavanju turizma na Paliću, tako da u pravom smislu reči Palić postane atraktivna i poželjna turistička destinacija. Da bi se to ostvarilo neophodan je zaokret u dosadašnjoj praksi, gde je kod većine koji su o turizmu na Paliću odlučivali bilo ustaljeno mišljenje da je trenutno Palić, sam po sebi, bez ozbiljnijih turističkih sadržaja, dovoljan za vrhunsku turističku ponudu.

GrO SDPS podržava stav gradonačelnika da je za realizaciju projekata stranačka pripadnost nebitna, i u tom smislu će GrO SDPS uvek nastojati da svoje najstručnije ljude angažuje, za rešavanje primarnih gradskih projekata.

Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 3042
Povezane teme

sdps

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.