Komentara: 9
Pregleda: 2889

Saopštenje Gr.O. SNS-a

11.04.2012. u 16:26h
Izvor: RTV Yueco
Subotica ovih dana živi dva života. Onaj u stvarnosti i drugi na televiziji. Koalicija “Za bolji život” prosto se razletela na sve strane i grade u Dudovoj šumi veštačko jezero, u kertvaroškom parku staze za pse, a u Aleksandrovu uređuju park, kako bi meštani ovog naselja, onako siti i zadovoljni, uživali u zelenilu. Po onome što rade, ispada da su nam ovo najveći problemi u Subotici.
Saopštenje Gr.O. SNS-a

Srpska napredna stranka upozorava građane da “usrećitelje naroda” ,mesec dana pred izbore, treba dobro proveriti, koliko su njihova obećanja verodostojna.

Verodostojnost Koalicije “Za bolji život” najbolje je pokazana u dvadesetogodišnjoj gradnji Zaobilaznica oko Subotice. Ministar Oliver Dulić, pre dve godine vezao je svoju političku karijeru za rok, da će zabilaznica biti gotova do 10. oktobra 2010.godine. Zatim, da će biti završena do 1. januara 2011. godine i najnovija do početka maja 2012. godine. Zaobilaznice oko Subotice nema, politička karijera Olivera Dulića ”cveta”, a kamioni i šleperi tutnje Zagrebačkom ulicom, u kojoj je svaka druga kuća popucala, a da i ne govorimo o zagađenju ulice i grada.

Jedan od lokalnih funkcinera, da bi bio ubedljiv, najavio je čak da je spreman da se u Zagrebačkoj ulici baci pod šleper, o čemu su danas i izveštavale dnevne novine „Danas”, ako 10. oktobra 2010. godine tom ulicom budu prolazili kamioni za Kelebiju. I on je ostao živ i sada nudi građanima ”nove, šarene laže” pred izbore.

Oliver Dulić i Koalicija “Za bolji život” izgleda da će nas i ovog puta slagati, jer 15. maj samo što nije došao, a kad će zaobilaznica “da umre ko Đekna”, niko ne zna.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 9
Pregleda: 2889
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.