Komentara: 20
Pregleda: 7016

Saopštenje G.O. SNS

12.09.2012. u 18:53h
Saopštenje G.O. SNS

Srpska napredna stranka poziva Savez Vojvođanskih Mađara i Socijalističku partiju Srbije, a i ostale partnere u vlasti okupljene oko Demokratske stranke, da se uozbilje i pogledaju oko sebe da se ne ponašaju kao da ne vide šta se dešava oko njih.

Da zaustave DS u nezakonitom trošenju novca od poreskih obveznika Subotice da bi sačuvali svoje funkcije. Protivzakonito povećavaju broj zaposlenih da bi kupovali mir unutar svoje stranke, a direktore Javnih preduzeća teraju da prihvate nove zamenike iako u sistematizaciji istih nema. Sve u svrhu opstanka na vlasti na rezultatima pokradenih izbora.

Ako je to poznato građanima Subotice i Srpskoj naprednoj stranci onda stranke okupljene oko DS-a ne mogu i nemaju pravo da žmure i da budu saučesnici bahatog i protivzakonitog trošenja budžetskih sredstava, navodi se u saopštenju.

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 7016
Povezane teme

savez vojvođanskih mađara

socijalistička partija srbije

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.