Komentara: 10
Pregleda: 1897

Saopštenje G.O. DSS-a

01.02.2012. u 15:46h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje G.O. DSS-a

Demokratska stranka Srbije u Subotici najoštrije osuđuje izjavu lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića da je „Republika Srpska genocidna tvorevina nastala na etničkom čišćenju nezabeleženom u Evropi posle Drugog svetskog rata", izrečenu na Glavnom odboru ove stranke. 

Nezamislivo je da se zarad dodvoravanja i političkih poena u predizbornoj kampanji u javnost plasiraju ovakve besmislice, bez obzira što su izrečene od čoveka koji je neprevaziđen u blaćenju sopstvenog naroda. Izjava lidera LDP-a nije neprimerena, nego je sramotna javno izgovorena laž koja vređa zarobljene, poginule i nestale civile Republike Srpske i njihove porodice.Ona šteti ugledu Republike Srbije i vređa dostojanstvo građana Republike Srpske ali i Srbije.

Gradski odbor ove stranke takođe iznenađen je stavovima pojedinih političkih stranaka koji olako prelaze preko svojih dosadašnjih programskih opredeljenja izjavama da nemaju ništa protiv saradnje sa LDP i zajedničkog učešća u vlasti. DSS napominje da je očuvanje Republike Srpske jedan je od programskih ciljeva stranke, i da će zaštita interesa srpskog naroda na svim prostorima gde oni žive uvek biti njen prioritet.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 1897
Povezane teme

Demokratska stranka Srbije Subotica

DSS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.