Komentara: 23
Pregleda: 3789

Saopštenje G.O. DSS-a

16.01.2012. u 13:32h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje G.O. DSS-a

Članak objavljen u poslednjem broju Subotičkih novina, pod naslovom „Šta Subotičani kažu o Subotici?“ je više nego sraman, kako za njegovog tvorca, ma ko bio, tako i za same novine, smatraju u gradskom odboru Demokratske stranke Srbije.

Izrežiranom anketom i nepominjanjem Demokratske stranke Srbije u istoj, urađen je pokušaj ponižavanja ne samo njenog rukovodstva, već svih građana Subotice koji su dali glas za ovu političku opciju, na raznim izborima do sada. Ignorisanje stranke koja participira u aktuelnoj vlasti, stranke koja je na nedavno završenim izborima za Mesne zajednice, osvojila 13 posto glasova, može se opisati sa samo dve reči, mržnja i zloba.

Razlozi su poznati samo tvorcu pomenutog članka i „nesrećnim istraživačima“. DSS podseća da su na pomenutim izborima za sve i jednu Mesnu zajednicu izašli imenom, prezimenom i fotografijom svakog kandidata. Subotičani su tada rekli svoje.

U nastavku saopštenja šef izbornog štaba DSS-a Subotica Stevan Bakić ističe: Disciplina izražena ocenom „predsednika Gradskih odbora“ u anketama, za mene i mnoge građane je novina. Takav način pisanja članka, je opšte poznata disciplina, u narodu zvana „rektalni alpinizam“, gde tvorac članka i „nesrećni istraživači“ kao ekspedicija imaju ozbiljne namere da osvoje sam vrh. Na predstojećim izborima, na svu sreću, neće glasati samo ova mala alpinistička ekspedicija nego većina građana, kojima su u srcu Subotica i majka Srbija.

Gospodo istraživači, kvazi anketari i ostali malobrojni nesretnici, da bih Vas podsetio gde se Subotica nalazi, završiću poznatim pozdravom Demokratske stranke Srbije „Živela Srbija“, navodi se na kraju saopštenja koje potpisuje šef izbornog štaba gradskog odbora DSS-a Stevan Bakić.

Povezane vesti: Popularnost subotičkih političara - anketa

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 23
Pregleda: 3789
Povezane teme

Demokratska stranka Srbije Subotica

DSS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.