Komentara: 5
Pregleda: 7001

Saopštenje FK Spartak povodom incidenta

07.04.2011. u 22:53h
Izvor: FK "Spartak"
Povodom nemilog incidenta koji se desio nešto posle ponoći izmedju srede i četvrtka u subotičkom restoranu „Galija", gde su igrači FK Spartak Zlatibor voda proslavljali rođendan jednog od saigrača izdajemo sledeće saopštenje:
Saopštenje FK Spartak povodom incidenta

Naši igrači su uz dozvolu kluba otišli u pomenuti restoran gde su proslavljali rodjendan i nakon poručivanja pesama od kojih je jedna bila „Đurđevdan" nekoliko mladića je prišlo igraču Nemanji Nikoliću, inače bivšem članu FK Crvena Zvezda i sa leđa ga izgurala napolje. Odmah nakon toga su izašli i ostali igrači koji su videli kako pomenuta grupa šutira u glavu i telo Nikolića. Kada su pokušali da ga zaštite i sami su dobili udarce a Nikolić je na kraju, dok su pokušavali da ga ubace u automobil dobio i udarac flašom u glavu. Nemanja Nikolić je završio u bolnici sa nekoliko kopči na glavi dok su ostali igrači dobili po nekoliko udaraca.


Kako za sada nikome nije poznat razlog i motiv, FK Spartak Zlatibor voda će preispitati ceo slučaj a pozivamo organe bezbednosti našeg grada i države da reaguju i vinovnike izgreda što pre pronađu i izvedu pred lice pravde jer je život jednog uzornog sportiste bio ozbiljno ugrožen.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 13 godina i 2 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 7001
Povezane teme

fudbalski klub spartak

marko mirić

nemanja nikolić

dragan simović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.