• Pregleda: 6688

Saopštenje FK Spartak povodom incidenta

Povodom nemilog incidenta koji se desio nešto posle ponoći izmedju srede i četvrtka u subotičkom restoranu „Galija", gde su igrači FK Spartak Zlatibor voda proslavljali rođendan jednog od saigrača izdajemo sledeće saopštenje:
Saopštenje FK Spartak povodom incidenta

Naši igrači su uz dozvolu kluba otišli u pomenuti restoran gde su proslavljali rodjendan i nakon poručivanja pesama od kojih je jedna bila „Đurđevdan" nekoliko mladića je prišlo igraču Nemanji Nikoliću, inače bivšem članu FK Crvena Zvezda i sa leđa ga izgurala napolje. Odmah nakon toga su izašli i ostali igrači koji su videli kako pomenuta grupa šutira u glavu i telo Nikolića. Kada su pokušali da ga zaštite i sami su dobili udarce a Nikolić je na kraju, dok su pokušavali da ga ubace u automobil dobio i udarac flašom u glavu. Nemanja Nikolić je završio u bolnici sa nekoliko kopči na glavi dok su ostali igrači dobili po nekoliko udaraca.


Kako za sada nikome nije poznat razlog i motiv, FK Spartak Zlatibor voda će preispitati ceo slučaj a pozivamo organe bezbednosti našeg grada i države da reaguju i vinovnike izgreda što pre pronađu i izvedu pred lice pravde jer je život jednog uzornog sportiste bio ozbiljno ugrožen.

Izvor: FK "Spartak"

povezane teme

6
sportista Odgovori
UZORNI SPORITSTI NISU U 3h UJUTRU U KAFICIMA!!!
suboticanin Odgovori
Koga da nazovemo lazovom? taj balavac kojeg nazivate uzornim sportistom je bio u 3 ujutro u kafani tako pijan da je jedva stajao na nogama! provocirali su celu kafanu, gadjali se kockama leda i kada su naleteli na jaceg od sebe brze bolje potrcali pod okrilje spartaka... SRAMOTA! Ti momci su slavili rodjenje sina svog prijatelja i nemaju nikakve veze sa navijacima partizana i sa utakmicom koja sledi! Treba da vaspitate svoju decu pre nego sto ih pustite u kafanu. Jer kafana nije fudbalski teren da trce galame i rasipaju svoje hormone!
Cannibal Odgovori
"UZORNI SPORITSTI NISU U 3h UJUTRU U KAFICIMA!!!"

А-у. Видим, уман си човек, па верујем да ти неће бити тешко да мало разрадиш дисертацију.

а. Ако нису узорни спортисти - имају ли право да буду у кафићу до три ујутро?
б. Ако јесу узорни спортисти - докле смеју да буду у кафићу?
в. Зашто узорни спортисти не смеју да буду у кафићу у три ујутро?
г. Да ли узорни неспортисти смеју да буду у кафићима у три ујутро?
Gremlin Snowboy Odgovori
moram da se umešam. Uzoran SPORTISTA. Znači, njegovo osnovno zanimanje je sport. To znači, da će se na terenu pokazati kao uzoran sportista. Pokazaće sportski duh i sportsko ponašanje. To što je on izašao da proslavi... šta god, ne treba da bude nikakvo poređenje sa tim da li je on uzoran sportista ili nije. Šta sad... sportisti ne smeju izaći da se odmore, proslave, provedu? Moraju u 9 sati biti kući i da igraju "ne ljuti se čoveče"... a ostali radnici, obični ljudi, ne sportisti, studenti, učenici imaju pravo da banče do ujutru... i za to neće dobiti nikakve kritike da li su uzorni građani ili nisu. Dajte molim vas... Počnite kritikovati sve, pa će i onako Subotica biti smoreniji grad... nikog neće biti napolju, niko neće izlaziti. Mislim...
Nixx Odgovori
Upravo to, ali i ne samo to. U šta se ovaj grad pretvorio! Da ne smeš da ideš gde hoćeš i da pevaš kad ti se peva i šta god ti se peva?!? Da li je pevao nešto možda protiv Srbije, protiv kluba, nešto što diskriminiše??? Pa i ako im je smetao Đurđevdan mogli su da iskuliraju, već kad se toliko dičimo tolerancijom.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.