Komentara: 3
Pregleda: 2441

Saopštenje Demokratske zajednice Hrvata

09.11.2011. u 13:42h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje Demokratske zajednice Hrvata

Pristup odgovornih po pitanju projekta izgradnje kompleksa bazena, u najmanju ruku je neodgovoran i neozbiljan. Odustajati od već započetog projekta u poodmakloj fazi, ukazuje da sama inicijativa već u samom startu nije bila dobronamerna i ostvariva, smatra Demokratska zajednica Hrvata.

Odluka, da se projekat izgradnje prekine, te da se započne novi projekat nije dobra, s obzirom da u toku rasprave i nakon usvojene odluke Skupštine grada o ovako važnom i velikom projektu, nisu bili na raspolaganju i dostupni svi relevantni podaci nadležnima, široj javnosti, kao i nedovoljna informisanost i transparentnost same inicijative.

DZH poziva odgovorne da još jedanput preispitaju svoju odgovornost u realizaciji kompleksa bazena u Subotici, te da isprave pogreške i omoguće da se projekat, koji je od iznimne važnosti za sve građane, donese prema propisima i normama.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2441
Povezane teme

bazen u subotici

dzh

demokratska zajednica hrvata

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.