• Pregleda: 1923

Saopštenje Demokratske zajednice Hrvata

Saopštenje Demokratske zajednice Hrvata

Pristup odgovornih po pitanju projekta izgradnje kompleksa bazena, u najmanju ruku je neodgovoran i neozbiljan. Odustajati od već započetog projekta u poodmakloj fazi, ukazuje da sama inicijativa već u samom startu nije bila dobronamerna i ostvariva, smatra Demokratska zajednica Hrvata.

Odluka, da se projekat izgradnje prekine, te da se započne novi projekat nije dobra, s obzirom da u toku rasprave i nakon usvojene odluke Skupštine grada o ovako važnom i velikom projektu, nisu bili na raspolaganju i dostupni svi relevantni podaci nadležnima, široj javnosti, kao i nedovoljna informisanost i transparentnost same inicijative.

DZH poziva odgovorne da još jedanput preispitaju svoju odgovornost u realizaciji kompleksa bazena u Subotici, te da isprave pogreške i omoguće da se projekat, koji je od iznimne važnosti za sve građane, donese prema propisima i normama.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
CIRINELA Odgovori
Hahahaha. Dakle od bazena ništa. Mi smo hteli a oni nisu. Ko vas ne zna skupço bi vas platio.
Always Ultra Odgovori
Pa ja tu ne vidim neku katastrofu- ionako se na bazenu kraj Dudove 20 godina nista ne radi pa ne znam o kakvoj obustavi radova pricaju !! I ja mislim da taj projekat nije ukinut nego se samo radi o obznani onoga sto je jos od 90ih godina fakticka agonija i Skadar na Bojani !
Drugo- ako zavrse ovaj na Prozivci, to ne moze biti lose za grad, zar ne?? Bolje ista nego nista.
antun Odgovori
Uredu, nova pozorišna zgrada ima veze sa starom i tu su raznorazna kontekstualna povezivanja na svom mestu. No, ne vidim zbog čega se bazen na prozivci neprestalno veže sa onim u dudovoj. To su dva različita objekta na različitim mestima i na takav način ih treba i tretirati. A ova priča, "Umesto onog u dudovoj, evo na vam na prozivci (ili ne)", je smarajuća i groteskna. Samo odvlači pažnju sa suštine...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.