Komentara: 31
Pregleda: 8784

Saopštenje bivših članova LDP-a

31.10.2012. u 14:22h
Saopštenje bivših članova LDP-a

Odbornička grupa “Preokret”, koju su sačinjavali Liberalno demokratska partija i Srpski pokret obnove, više ne postoji u gradskoj Skupštini. Kao razlog raskidanja odborničke grupe navedena su suštinska neslaganja sa politikom koju vodi šef ove odborničke grupe Robet Šebek.

U želji da demistifikuju istupanje iz Liberalno-demokratske partije javnosti su se obratili sada već bivši članovi LDP-a Josipa Ivanković i Vjekoslav Ostrogonac.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Samovolja lidera stranke u Subotici Roberta Šebeka i stalni pritisci da se podrže stvari koje smatramo da nisu u skladu sa zakonom i kose se sa osnovnim moralnim načelima naterali su nas na ovaj korak.

Svoje funkcije ne želimo da koristimo u interesu stranke i u ličnom interesu lidera gradskog odbora, nego smatramo da je naša obaveza da ih koristimo samo i isključivo u interesu grada Subotice i Subotičana koji su nas izabrali.

Departizacija i politička odgovornost koju smo zastupali u predizbornoj kampanji kao nosioci iste su postulati u koje mi iskreno verujemo i koje ćemo i nadalje zastupati u svim svojim nastupima.

Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 31
Pregleda: 8784

Povezana vest

Povezane teme

LDP Subotica

robert šebek

josipa ivanković

vjekoslav ostrogonac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.