• Pregleda: 5655

Saobraćanje autobusa za vikend (23-24. februar)

Za predstojeći vikend autobusi na gradskim i prigradskim linijama sabraćaće u skladu sa ranije utvrđenim redom vožnje, uz minimalne korekcije koje obuhvataju dve linije.
Saobraćanje autobusa za vikend (23-24. februar)

Javno preduzeće "Subotica-trans" saopštilo je da se vikend raspored saobraćanja gradskih i prigradskih linija neće značajno menjati, odnosno da ostaje isti uz minimalne korekcije, odnosno odlaganje polazaka.

Dakle, u subotu važi standardni raspored, uz izuzetak linije 8a (Željezničko naselje - Lifka) koja neće saobraćati, odnosno bez polaska za Segedin u 6,30 i povratak iz Segedina u 12,30.

Takođe, za nedelju važi redovan raspored, uz izuzeće linije 8a, koja neće saobraćati. U nedelju očekujemo novi raspored za ponedeljak, o čemu ćemo blagovremeno obavestiti posetioce.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
Sky Odgovori
Katastrofa ste
Vozač Odgovori
Podrška bivšim kolegama i želim im brz oporavak(plate). Ne dajte se!
remeny Odgovori
vozači su hrabri, svaka im čast, samo tako dalje, svi radnici koji su ugroženi treba da postupe ovako.
magnum
vozači su sve,samo ne hrabri,jer da su hrabri štrajkovali bi javno uz poštovanje minimalnog rada,čak i bez minimalnog rada,a ne ovako kao neke strine otišli na bolovanje,pišem strine jer pravu reč moderatori nebi objavili. Hrabrost = 0
josa
naravno da smo uplašeni,hrabri su postojali 41.normalno je da se plašimo za svoja radna mesta za crkavicu što nam daju.plašimo se da ćemo proć ko u ostalim firmama gde su radnike predali agencijama,plašimo se šta će bit snama ako privatizuju sutrans.onima kojima su napunili kancelarije sigurno su hrabriji od nas...
Natenane Odgovori
21.vek, metroi, brzi vozovi, savremeni busevi...a mi 19.vek, pešaka,drndave bicikle, konjska kola.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.