• Pregleda: 2005

Sankcionisano više od 700 vozača tokom protekle sedmice

Sankcionisano više od 700 vozača tokom protekle sedmice

U periodu od 16. do 22. aprila, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda. U tri saobraćajne nezgode jedna osoba je teže povređena, dve osobe su lakše povređene, dok je u dve saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 42 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 753 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno pet vozača, od kojih je za jednog vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasne službe imali su 11 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

8
(Anti)sistem Odgovori
Slab pazar. Nema se? Ma, ima narod. Za 'leba ne, ali za državu mora.
Vergeltung
Ma da, treba lepo pobeći na zapad gde ne kažnjavaju tešku alkoholisanost, nevezivanje pojasa, prekoračenje brzine... ma treba pobeći, jer najlakše je pobeći.
(Anti)sistem
@VERGELTUNG. No comment.
Goran Odgovori
Biće bolje... kako kome...
gari Odgovori
Dzabe je sve to,svaki dan divljaju motorosti po segedinskom putu,beogradskom putu, nigde kacige na glavi, a policija prolazi pored njih.Nigde saobracajne policije da zaustavlja ljude.U subotici je katastrofa saobracajna kultura i saobracajna policija
OnoPaOpetJa Odgovori
Pffff pa mi Suboticani stvarno nemamo pojma o saobracaju ili se neko malo izivljava...opet i ponovo.
Andor J. Odgovori
jednostavno policija neradi posao za koje je placena, uzimaju bonuse za obavljeni rad umesto da postave 2-3 speed kamera na kriticnim deonicama, segedinski put(ispred policiske stanice) i beogradskom puta, razlog je neki motobiciklisti imaju rodjake u policiji, jednostavno i apsolutno krse sva pravil voznje voznje, ali bas me zanima koliko jos mogu biti ovako glupi
Lazarus1Long Odgovori
Ja u ove cifre ne verujem zato što ja prosto policije ne vidim, odnosno kad ih i vidim stalno su na istim lokacijama, a to je oept ko da ih i nema. Definitivno protim motorista su nemoćni, s jedne strane zbog veza i vezica, a s druge strane ako i iskoče ispred njih da ih ovi ne bi pokosili. Ovo su kritični meseci, oprez i staloženost !
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.