• Pregleda: 2598

Sankcionisano 511 vozača tokom protekle nedelje

Sankcionisano 511 vozača tokom protekle nedelje

U periodu od 10. do 16. jula, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda. U osam saobraćajnih nezgoda jedna osoba je poginula, pet osoba je teže povređeno i 54 osobe su lakše povređene. U dve saobraćajne nezgode pričinjena je samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 86 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 511 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 11 vozača, od kojih je za jednog vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasnih jedinica imali su 25 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Paroslav Svemoguci Odgovori
Bas me zanima koliko vozaca od tih 511 su vozaci Bmw dzipova, Audija i Mercedesa sa zatamnjenim staklima....
jozo bubnjar Odgovori
ok, sankcionisano... a sta je tada uradjeno po pitanju bezbednosti u saobracaju?? pre ce biti nista, jer te sankcije, u vecini slucajeva, je punjenje budzeta dok u gradu, u odredjenim vremenskim intervalima, zavlada nevidjeni saobracajni haos... njima su pare bitne
pista Odgovori
Bruka i sramoty. Kaznjavali boraniju da poprave svoju statistiku i da krpe prazan budzet. Koliko ste uhvatili i kaznili nasilnih vozaca, da li ste videli kako se Engelsova pretvorila u parking, da li vam zvuk brzinskih sportskh motora para usi na Palickom putu. Samo sirotinju z...bavate. Poseban pozdrav iz Balkana ovima sto su derali za pojaseve kod pijace u T.N. Cim su ljudi seli u kola ovi ih odmah saskoce: Aha niste se vezali, sto ne koristite pojas? Jel tako Saulicu? Mali je ovo grad. Kad cete malo po ovim jacim igracima?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.