• Pregleda: 2626

Sankcionisano 500 vozača, čak 37 isključeno iz saobraćaja

Sankcionisano 500 vozača, čak 37 isključeno iz saobraćaja

U periodu od 4. do 10. marta, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda. U dve saobraćajne nezgode jedna osoba je teže, a tri osobe su lakše povređene dok je u deset saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 49 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 500 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 37 vozača, od kojih je za osam određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasne službe imali su 44 intervencije.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
Ja sam ja Odgovori
Toooo Milicijo nasa!!
Dusko Odgovori
Udriii milicijooo
MAKI MARKAN Odgovori
Interesuje me , kao učesnika u saobraćaju , kada će se početi oduzimati i vozila i vozačke dozvole osobe koje su POTPUNO ALKOHOLISANI jer te i takve osobe su BOMBE na drumovima. Nerželim nikaoga da vređam ali se zna da auto sa popitim vozačem je jednako ubitačan kao i pijani vlasnik oružja i samo je pitanje vremena kada će doći do tragedije.Pozdrav.
Petar Lakovic
Маки Маркане
За Твоју информацију лице које се затекне да управља под утицајем алкохола обавезно се задржава 12 часова у полицијској управи,након истека тог времена спроводи се код дежурног судије за прекршаје који му након саслушања( 15-25 мин.) Изрекне такву казну да се чеше где га не сврби! (50000-150000 динара,8-14 казнених поена,забрана 6-9 месеци) ако је повратник све је дупло! Возило се одузима када је у питању и када се утврди да је повратник у вршењу прекршаја.
KOJOT
Nemoj da se opterecujes glupostima...
Boki86 Odgovori
Udri milicijo po običnom narodu! Ojha!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.