• Pregleda: 3622

Sankcionisan 841 vozač tokom protekle nedelje

Kako je tokom letnje sezone pojačan intenzitet saobraćaja u gradu, pripadnici saobraćajne policije imaju češće kontrole vozača u cilju prevencije i održavanja bezbednosti u saobraćaju.
Sankcionisan 841 vozač tokom protekle nedelje

U periodu od 17. do 23. jula, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda. U šest saobraćajnih nezgoda dve osobe su poginule, jedna osoba je teže povređena i osam osoba je lakše povređeno. U tri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 152 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdat je 841 prekršajni nalog i iz saobraćaja je isključen 21 vozač, od kojih je za dva vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogaskih jedinica imali su 19 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Clown Odgovori
Bolje da sankcionisete RUPE na putevima!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!! ¡!!!!!!!! ¡!!!!!!
Interventna Odgovori
Samo rokaj milicijo!
Vucicu Pederu Odgovori
Treba da otvorimo stranicu gde cemo da kacimo slike prekrsaja policije tipa parkiranje na trotoaru, ne koriscenje zmigavca, pune linije itd. Ima toga dosta po gradu
PeraKojot Odgovori
Super su, bas me interesuje koliko su nplatili na licu mesta ispod tezge hehe...
jozo bubnjar Odgovori
hmmm.... klasika, srbistan... btw. sta je ta saobracajna policaj banditn (haraclije) ucinila da nam je saobrajac bezbedniji?? sankcionisano, moz' mislit'... a saobracajke na sve strane, povredjenji, izlomljeni, pa cak i RIP... cudno, kako ih nikada nema... nije ni cudo sto je jedan od uslova za "pandura" IQ <70... pfff... plavi vampiri.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.