Komentara: 0
Pregleda: 2626

Saniranje Lopudske ulice na Paliću

07.09.2011. u 16:35h
Izvor: RTV Yueco
Saniranje Lopudske ulice na Paliću

Predstavnici lokalne samouprave obišli su gradilište u ulicama Lopudska i Prežihova Voranca na Paliću koje su oštećene prilikom gradnje Koridora 10. Kroz ulicu je dnevno je prolazilo i po 2.000 kamiona natovarenih peskom.Pored oštećenja na asfaltu primećena su i oštećenja na pojedinim kućama. U Javnom preduzeću “Direkciji za izgradnju grada” kažu da je raspisan tender za izgradnju trotoara u pomenute dve ulice u vrednosti od šest miliona dinara.

Petar Rožnjik živi u Lopudskoj ulici broj 15. Nije verovao obećanjima grada i ministrima da će biti sanirana šteta nastala na kolovozima. Zadovoljan je što su počeli radovi na sanaciji uništenih kolovoza.

Gradonačelnik prilikom obilaska radova u Lopudskoj ulici istakao je da su upornošću grada, kao nadležnih u državi i preduzeću „Putevi Srbije“ konačno počeli sa rekonstrukcijom i novim asfaltiranjem uništenih ulica.

U planu je da se rekonstruiše 12 ulica i 10 atarskih puteva, a izvođač radova je kompanija “Vojput”. Za pomenute radove JP “Putevi Srbije” obezbedili su 143 miliona dinara. Mesnoj zajednici “Palić” građani su prijavili da je u pomenutim ulicama oštećeno 70 objekata zbog gradnje Koridora 10.

Rekonstruisaće se i sanirati 13 kilometara puteva. Pored toga, biće asfaltiran i put od Gabrića do Oroma. Radovi bi trebalo da budu završeni do 10. oktobra.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2626
Povezane teme

Saša Vučinić

gradonačelnik Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.